Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után volt, aki kibékült az exével?
Figyelt kérdés
Volt valaki már olyan helyzetben,hogy elhagyták kisgyerekkel,egy harmadik személy miatt,akivel hónapokig,akár évekig is élt az exe,és utána mégis kibékültek?2015. szept. 28. 22:07
1/5 anonim válasza:
Az én esetem hasonló megpróbáltuk,a szerelem az még most is tart , de az életünket nem mertük összekötni újra. Nagyon sok a külső akadály... Ami miatt nem lehet, néha összefutunk beszélgetünk!
2/5 anonim válasza:
Nem fog osszejonni tobbet a kisgyerekes exszel. A legtobb pasit sirba viszi egy kisgyerek , na meg nyilvan nem veletlenul lett vege. Ne almodozz.
3/5 Csaba7908 válasza:
A szakítás utáni kibékülés arra jó, hogy segítsen a két embernek véglegesen elválni egymástól.
4/5 A kérdező kommentje:
Igazából én csak az emberek saját történetükre voltam kíváncsi,de köszönöm :-)
2015. okt. 2. 22:33
5/5 anonim válasza:
Én összejöttem az exemmel, pedig én szakítottam vele.
Kellett az a fél év egyedüllét mindkettőnknek, bár ő tök hamar bepasizott és ez imponált nekem. Mielőtt összejöttünk, különböző helyeken találkoztunk és randi végén mindig a puncijában voltam. Úgy gondoltuk, ideje újra összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!