Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas expasi a múltból. Szeret még?
Figyelt kérdés
Jelenleg párkapcsolatban élek van két kislányunk de eléggé el távolodtunk egymástól.Előtte együtt voltam egy férfivel 3evig de elhagytam mert nem éreztem hogy szeretne ,később Kiderült tévedtem de addigra már együtt éltem a jelenlegi párommal.Közben ő is megházasodott és született 2gyermeke.Nem rég elkezdett nekem írogatni amire én válaszoltam minden alkalommal jó volt újra vele beszélgetni.Leginkább a régi emlékeket elevenitettük fel.Ooyan fura jó érzés vele csak pár sort is váltani.Kiderült Megvannak a régi képeim amiket rendszeresen nézeget is és ahogy ir rólam néha olyan csodálattal teli.Vajon még mindig szerethet?Ne értsétek félre bonyolult lenne újra kezdeni Innen már csak nem tudok nem írni neki minden alkalommal.Boldoggá tesz de ennél több nem lehet!2015. szept. 26. 18:07
1/5 anonim válasza:
szerintem csak nosztalgia. de bármi előfordulhat. és ha szeret mi van? nyilván érez dolgokat
2/5 A kérdező kommentje:
Talán nem számít csak kiváncsi voltam a véleményekre!Életem legnagyobb hibája volt elhagynom de ez már a múlt!Csak túl jó vele beszélgetni.....
2015. szept. 27. 13:05
3/5 anonim válasza:
Hűhaaaaa ! Mintha magam hallanám, vigyázz nagyon mert érzelmileg összezavar, és mérlegelj hogy megéri vagy nem?
Forrás: saját tapasztalat
4/5 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem nálad mi lett a vége?Azt hiszem már igy is eléggé össze vagyok zavarodva....Nálunk egyébként itthon eléggé menthetetlen a helyzet igy sok veszitenivalóm nincs.Azt viszont nem tudom náluk ni a helyzet hogy miért eri meg neki hogy nekem írogat olyanokat.Félek rákérdezek rákérdezni.....
2015. szept. 28. 01:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!