Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rettenetesen féltékeny vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettenetesen féltékeny vagyok, mi a véleményetek? Ez vezethet bajhoz?

Figyelt kérdés

Igaz fizikálisan nem csaltak még meg, de történtek az előző kapcsolataimban olyan dolgok amitől a bizalmam elég kevés, mondhatni nincs is, emellett nagyon kicsi az önbizalmam is.

Jelenleg egy fiúval alakul a dolog,nagyon jól elvagyunk és nagyon tetszik, de az a bajom, hogy már most nagyon féltékeny vagyok amivel magamnak okozom a legrosszabbat, mert egész nap ezen agyalok, például:

-Ha kettesben vagyunk és bókol, azt mondogatom magamba, hogy aha és mi van ha egy másik, szebb, kis p*csa jön a képbe?

-Láttam, hogy a felhasználójával követ pár szexi nőkkel teli oldalakat, és ettől azóta vérszemet kaptam, és attól tartok, hogy ha az ilyen mentalitású akkor nyilván ezeket megnézi meg imponál is nekik...

Miért kéne ilyen oldalakat vagy lányokat követni egy pasinak, akár egyet is ??

-Vagy, ha az utcán szembe jön vele egy nagymellű csaj akkor azután fordul?!

-Vagy, beszélget mindenféle lány ismerőseivel, újakkal is és flörtölget írásban ?

- ha éppen dicséri a szemeim vagy a hajam, akkor biztos neki csak ez a lényeg, a külső

-biztos az tetszene ha én is kihívóan öltöznék és szőke lenne a hajam

-mi van ha rástartol valami csaj a konditerembe ?

-mi van ha talál egy szebb vagy szórakoztatóbb lányt?

-ha lefekszünk és nem fog neki tetszeni a kis mellem vagy fenekem?

-ha megcsal?

Azt mondja hűséges és bla bla... de az ilyen tipikus mai fiúknak mind az ilyen debil barom ****-ok imponálnak, és oké lehet, hogy összejövünk és hűséges lesz nem csal meg, de nem bírom elviselni majd, ha más lányokat megnéz vagy ilyen képeket like-olgat vagy cseverészik más lányokkal,d e sajnos nem vagyok bomba nő, hogy csak magamra vonjam figyelmem:(

Ha belegondolok ezekbe, bármelyikbe, tiszta idegbeteg leszek és ingerült leszek kicsit vele is ( nem tudja, hogy olyankor miért rossz a kedvem) és a környezetemmel is és magammal is.

21L

2015. szept. 14. 19:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Még csak most jönnétek össze, aztán máris vége?

Ne erőltesd ezt a kapcsolatot.

Az, hogy neked voltak régen kellemetlen emlékeid, a te dolgod, nem az övé... és hát hogy beszélsz róla????

"Azt mondja hűséges és bla bla."

Nem egy szerelmes ember szavai, - pihenj kicsit

2015. szept. 22. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!