Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nős férfit szeretek. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfit szeretek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nyugodtan le lehet szólni,de nem tehetek róla. Semmit nem akarok tőle, eszemben sincs egy családos férfival kikezdeni,főleg,hogy valamennyire ismerem a feleségét és egy tünemény nő. Kerülöm azokat a helyeket,ahol találkozhatok vele,véletlenül sem megyek arra,de így sem könnyebb. Nehezíti az egészet,hogy mikor régen találkoztam vele,mindig nagyon kedves volt, sokszor kimondta a nevem,mindenről kikérte a véleményem,volt 1-1 "olyan" pillantás, stb. ilyen apróságok,amik nekem a világot jelentik. Közben meg iszonyat lelkiismeretfurdalásom van-tudom joggal-,hogy másik nő férjét szeretem,undorodok magamtól. Szánalom az egész. Eszem ágába sincs egy családot szétzúzni. Tudom,hogy el kell őt felejtenem,azon vagyok,de nem megy. Ráadásul sokkal idősebb nálam. Volt valaki hasonló helyzetben? Van valami tanácsotok?

2015. szept. 4. 18:34
1 2
 11/13 pörölycápa ***** válasza:

Ha el akarod felejteni, akkor próbáld meg lefoglalni magad, hogy ne legyen időd ilyesmiken gondolkozni. Hobbi, sport, barátok... igazából bármi jó, ami eltereli a figyelmed. Ha kevesebbet unatkozol, kevesebb időd lesz plátói szerelmeken gondolkozni.

Meg akár el is kezdhetsz másokkal ismerkedni, aztán majd elmúlik ez az érzés, pláne ha lesz helyette más (lehetőleg valaki, aki nem házas). Ha meg mégis rá gondolsz, akkor igyekezz racionálisan gondolkozni, hogy teljesen irreális az, hogy ti együtt legyetek, esetleg gyűjts érveket, hogy miért nem lenne vele jó egy kapcsolat, miért nem működne. Próbáld meggyőzni magad, hogy nem lenne olyan jó vele.

2015. nov. 18. 19:28
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

Ismerkedj más férfiakkal. Valószínű csak azért olyan érdekes mert nem lehet a tiéd.

Majd belebotlasz a hercegedbe, de csak ha nem esz a fene ez után a pasi után !

2016. jan. 19. 18:12
 13/13 anonim ***** válasza:
73%

Ha szóba áll veled, akkor az azért van, mert rossz neki az asszony mellett. Csak a nők akarják azt hinni, hogy a férfiak a hibásak, mert félrelépnek, persze előfordulhat ilyen is, de ritka.

Te nem tudod tönkretenni, azt ami rossz! Férjül venni ne akard, a korkülönbség miatt, és azért sem, mert egy csóró kivert kutya lesz a válás után. De egy szexkapcsolat belefér.

Ha vigyáz rá az asszony, és üríti rendesen a zacsiját, akkor esélyed sincs nála. De ha nem, és ez a jellemző, akkor ne sajnálj tőle, magatoktól pár jó órát. A felesége löki a karjaidba, emiatt nem neked kell szégyenkezned.

2016. márc. 21. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!