Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nős férfit szeretek. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfit szeretek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nyugodtan le lehet szólni,de nem tehetek róla. Semmit nem akarok tőle, eszemben sincs egy családos férfival kikezdeni,főleg,hogy valamennyire ismerem a feleségét és egy tünemény nő. Kerülöm azokat a helyeket,ahol találkozhatok vele,véletlenül sem megyek arra,de így sem könnyebb. Nehezíti az egészet,hogy mikor régen találkoztam vele,mindig nagyon kedves volt, sokszor kimondta a nevem,mindenről kikérte a véleményem,volt 1-1 "olyan" pillantás, stb. ilyen apróságok,amik nekem a világot jelentik. Közben meg iszonyat lelkiismeretfurdalásom van-tudom joggal-,hogy másik nő férjét szeretem,undorodok magamtól. Szánalom az egész. Eszem ágába sincs egy családot szétzúzni. Tudom,hogy el kell őt felejtenem,azon vagyok,de nem megy. Ráadásul sokkal idősebb nálam. Volt valaki hasonló helyzetben? Van valami tanácsotok?

2015. szept. 4. 18:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%
Inkább szeress nős férfit, mint férfias nőt!
2015. szept. 4. 18:37
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
A tanácsom az, hogy verd ki a fejedből.
2015. szept. 4. 18:41
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Ignoráld a férfit!
2015. szept. 4. 18:51
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

Én meg férjes nőt. Mindig is ilyenekbe szerettem bele... persze utólag derül ki, hogy mind foglalt.

Ez nálam már megszokott, tudom kezelni, meg se lepődöm már rajta.

2015. szept. 4. 19:16
 5/13 Bino ***** válasza:
94%

Semmiképpen se legyél a szeretője. Nem szabad, mert lelkileg tönkre fogod tenni magad.

Hidd el, tapasztalatból tudom.

2015. szept. 4. 20:20
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Volt ilyen élményem - házas emberként szerelem.

Egyszer eljegeltem... nehéz volt egy darabig, de ment.

Amúgy az a jóember mit szól mindehhez, mert, hogy valamiféle pillantásai neked a világot jelentik, az nem árul el semmit arról, hogy neki jelentesz-e valamit?

2015. szept. 4. 22:50
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Hátha rosszul él a feleségével és végét járja a házasságuk akkor van esélyed, de ezt ha találkozól az uriemberrel majd kiderul Azért legyél kicsit elővigyázatos, mert van amikor hazudnak illetve nem mondank el dolgokat. Nem régen történt meg velem, hogy leadta hogy rossz a házassága, válófélben van, közben meg idővel kiderült, esze ágában sincs válni, szereti a feleségét, sőt a 2 gyerek után most tervezgetik a 3-kat, csak kicsit kicsapongó és szeretett volna egy kis kalandot. Tehát mindenféle szituációra legyél felkészülve, a végén ugyis kiderül az igazság.
2015. szept. 5. 13:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Akaretero kerdese az egesz. Egyszeruen tudatositsd magadban, hogy ez max. platoi szerelem lehet es feléje el. Gondolom nem gyerek vagy mar es fel tudod fogni, hogy ez a helyes döntés. Egyszeruen járj el a barátokkal, próbálj meg ismerkedni masokkal, egy vizlszonzatlan szerelem örökké nem tarthat, ugyanis az emberek többsége nem mazochista, hogy ettol boldog legyen.

Minden fejben dől el. Zárd le ezt és Menj tovabb.

Engem a Párom ugy hagyott el, hogy elettarsak voltunk, terhes lettem Tole es seperc alatt lelépett mert O ugy gondolta ez Neki megsem hianyzik. Minden áldott nap lattam a cégnél akikkel én kapcsolatot tartok, megis sikerult tullepnem rajta. Az idő és az elszántság segit, HA elakarod felejteni. Ha nem akkor próbálkozhatsz akarmivel.

2015. szept. 5. 15:01
 9/13 anonim ***** válasza:
81%
*felejtsd el
2015. szept. 5. 15:01
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :-)

Amennyire én tudom nincs baj a házasságukkal,régen volt,hogy majdnem elváltak,de megoldották. De nem is szeretnék nekik semmi rosszat,eszembe sincs a szeretőjének lenni, egyszerűen nem akarom őt ennyire szeretni. Ő amúgy semmit nem tud erről,igyekszem a jelenlétében teljesen közömbös lenni. Már több mint 4 hónapja nem láttam,de nem tudok nem rá gondolni. Legszívesebben egyfolytában róla beszélnék de közben meg elakarom nyomni magamban ezt az érzést. Amúgy már évek óta tetszik,de csak az utóbbi kb. 1 évben erősödött föl, azt sem tudom miért.

Kíváncsi vagyok a további válaszokra,véleményekre is!

2015. okt. 23. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!