Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytatás lent! Szerintetek hazudik most is és csak tompítani akarja a történteket vagy tényleg csak "szórakozott"? Elsősorban nők válasza érdekelne!
A történetem: 11 év házasság után kiderült (facebook), hogy a feleségem (36) egy 10 évvel fiatalabb férfival (ő a fiúnk edzője) titokban beszélget/nyomul mobil üzenetekben. Egy másik nőnek állította be magát előtte. Azt hazudta neki, hogy külön vagyunk és csak egy gyereke van. A valóságban együtt vagyunk és három gyerkőc van. Ez az állapot hat hónapig tartott nála és a nyáron találkoztak is egy este titokban. Sétáltak és beszélgettek ezt most már biztosra tudom a másik féltől. Nem volt semmi fizikai érintkezés köztük. Mikor lebukott nem vallotta be egyből, hanem kitalált egy mesét, de én nem hittem el és kiderítettem az igazat.
A beszélgetéseikben néha a szeretkezésről is szó volt, ki mit szeret meg még ártatlan témákról. A feleségem azt is elmondta, hogy a srác az elején kijelentette nem csalja meg a barátnőjét senkivel sem.Azt is mondta csak szórakozott nem akart semmi komoly dolgot. Nem kívánta meg a srácot semmilyen szinten csak játszott vele, élvezte hogy valaki figyel rá. Ezek után nem értem mi történt. Most jobb a kapcsolatunk. Sok szerelmes óra és összebújás van köztünk és azt mondta nagyon megbánta, de nem gondolkozott akkor csak jól esett neki. Engem annyi zavar, hogy évek óta szinte nem volt szexuális életünk (nem miattam, én próbálkoztam nála, de ő nem kívánta pedig amúgy jó volt mindkettőnknek) most meg mint a friss házasok.
Hát elhiszem, sajnálom.
Hazudozott,és bár testileg nem csalt meg, sztem nem rajta múlt.Pontosan tudta, hogy nincs esélye, de azért jó lett volna neki a kufirc is...:(
Végül is ha emiatt felpezsdült a házasságod, profitáltál belőle nem?Fogd fel így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!