Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem megcsalt, de most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem megcsalt, de most vissza akar jönni hozzám. Azt mondja rájött, hogy engem szeret. De nem hiszek neki. Hogy mondjam ezt meg neki?

Figyelt kérdés
Egyértelmű, hogy szakított vele a csaj és most nem akar egyedül élni, ezért azt hazudta, hogy még engem szeret és vissza akar jönni hozzám. Ezeket olyan kifejezéstelen arccal mondta, hogy látszott, hogy nem szívből jön. Hogy mondjam meg neki, hogy tudom az igazat? Egyébként lehet, hogy visszafogadom.
2015. aug. 18. 04:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem fogadnám vissza.

Viszont mivel írtad,hogy lehet megteszed,akkor Te még szereted.

Viszont a 2-es válaszoló tanácsait fogadd meg.Udvaroljon,hívjon randira,vigyen el ide-oda,és beszélgessetek sokat.Szex csak akkor,ha megbizonyosodtál róla,hogy valóban téged akar.

2015. aug. 19. 14:30
 12/12 anonim ***** válasza:
54%

Nézz a szemébe, és mosolyogva mond neki, hogy nem férfi, de te szánalomból visszafogadod. De ne csodálkozzon, hogy csak lábtörlő lehet. Viszont mindezt előzze meg az a kérdés, hogy "na mi van nem kellesz a Q-dnak se?" Ha így is vissza akar jönni, akkor jöjjön. De utána könyörögnie kelljen mindenért. Csinálj belőle csicskát, mert annál nem több egy kicsit sem.

Az igazi férfiak szégyenei az ilyenek. Nincs benne annyi büszkeség, hogy nem könyörgi vissza magát.

37F

2015. aug. 21. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!