Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek csajnál aludt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csajnál aludt?

Figyelt kérdés
Lakótársam elment itthonról az éjszaka közepén azzal a címszóval, hogy "dolga van" és nem is alszik itthon. Előtte azonban hajat nyírt, borotválkozott, tusolt és magára fújt kb. két doboz dezodort. Szerintetek csajozni ment vagy csak azért volt ez az egész, hogy engem bosszantson és féltékenyítsen?

2015. aug. 15. 06:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Hova máshova ment volna. Nyilván igen. Na de lakótársad vagy barátod? Naugye.
2015. aug. 15. 06:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát is-is, hivatalosan nem a barátom, inkább csak kavarunk néha. Csak nem tudok róla, hogy lenne a képben más, másrészt sosem megy el itthonról, ha lenne, nyilván több időt töltene vele, én ha csaj lennék és csak az éjszaka közepén lenne képes jönni hozzám a csávó, egyébként sose, valószínű kiraknám. Ráadásul nem az a típus, aki együtt alszik bárkivel. Mi meg összevesztünk nagyon a napokban,ezért fordult meg a fejemben az az opció is, hogy csak engem akar bosszantani.
2015. aug. 15. 07:00
 3/8 Költőnő? ***** válasza:
lakótárs az lakótárs.
2015. aug. 15. 10:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem egyszerúbb ha megkérdezed tőle???
2015. aug. 15. 17:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Hogy-hogy "ha csaj lennél"?

Miért akkor most mi vagy?

Nem értem.

2015. aug. 16. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezt en sem ertem, hogy ki a pasi. Ha csak kavartok, akkor konnyen lehet hogy massal volt az este. Vegulis nincs elkotelezve.
2015. aug. 16. 22:58
 7/8 A kérdező kommentje:
A kérdés nem az volt, hogy, mint lakótárs mennyi közöm van hozzá, vagy mennyire jogosan akadok ki-ezekkel én is tisztában vagyok, hogy semmi. Csak az érdekelt, hogy ez alapján lehetséges-e, vagy tényleg csak direkt bosszant, mert, mint írtam, soha nem ment még el itthonról éjszaka, nappal is max. haverokhoz, ez biztos. Amúgy lány vagyok persze, úgy értettem, hogy ha hozzám csak éjszaka járna egy pasi, de amúgy sose találkozna velem, akkor kivágnám-még, ha csak szexpajti, akkor se viselném, ha csak éjjel jönne.
2015. aug. 17. 00:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csajozni ment. Ha erdekel a pasi, akkor talan ideje lenne tudatni vele, hogy te nem csak jatszo pajti akarsz lenni.
2015. aug. 17. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!