Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 10 éves kapcsolatban megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 éves kapcsolatban megcsalás után mit tennétek?

Figyelt kérdés

Olyanok kérdését várom, akik tényleg régóta együtt vannak, nem kellenek a tini válaszok.

10 év után (tudtommal) először megcsaltak. Elhajtottam a párom (én vagyok a nő), most bocsánatért esedezik.

Nem tudom, mit tegyek. Szeretem, de félek, hogy újra és újra meg fogja tenni. Lehet évekig nem tudnék megbízni benne.

Aki volt hasonló helyzetben, mit tett?

2015. aug. 9. 12:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát, nagyon sok függ a körülményektől... hogy tervezett volt, vagy hirtelen felindulásból, egyszeri, vagy többszöri alkalom, érzelmek kialakultak-e, közben hányszor hazudott nekem...

És főleg, hogy megbánta-e! Nálam ez lenne a lényeg. Voltam ilyen helyzetben, és még én lettem kikiáltva bűnbanknak, ráadásul még a határozott kérésem ellenére utána is találkozgatott a nővel és hazudott róla.

De ha 10 év után fellép egy átmeneti tudatzavar, aztán átgondolja, megbánja, és utána ezerrel elkezd teperni értem, akkor én megbocsátanék. De csak ebben az esetben!

2015. aug. 9. 12:27
 2/11 Költőnő? ***** válasza:
73%
nem tudom, mennyire releváns a válaszom, de velem 5 év után tették meg ezt. Visszafogadtam, mert szerettem, tudtommal többé nem is tette meg, de sosem lett többé olyan a kapcsolatunk. Egyszerűen hiába volt minden, nem tudtam már bízni benne.
2015. aug. 9. 12:31
 3/11 anonim ***** válasza:
59%
Nem bocsátanék meg!
2015. aug. 9. 12:39
 4/11 omba ***** válasza:

A megcsalás nem annyira jellem kérdése, inkább valami helyzeté. Mi volt a rossz nálatok, ami eszébe juttatta, hogy van más nő is?

Én csaltam a feleségemet, mert egészen leheleten változások voltak a viselkedésében, - valahogy , lassan és nehezen sikerült újraépíteni a kapcsolatot, még sok békés, boldog év volt utána.

2015. aug. 9. 12:40
 5/11 A kérdező kommentje:

Volt osztálytársa az illető, akivel anno együtt voltak. Nemrég volt osztálytalálkozójuk. Állítólag a nő mászott rá, de én ebben a rámászásban nem hiszek.

Egyszeri alkalom volt, de a bizalmam egy életre eljátszotta.

Ezért is vagyok gondban. Ha visszafogadom, csak a félelem lesz bennem az újbóli alkalom miatt.

2015. aug. 9. 12:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Azt tudom tanácsolni, amit egy jó barátomnak, amikor azt kérdezte, visszafogadja-e a feleségét, aki egy időre különköltözött tőle egy férfi miatt...

Azt mondtam, az ő döntése, hogy visszafogadja-e, de HA igen, akkor ne kezdje el játszani a mártírt, meg a felsőbbrendűt, aki csak kegyet gyakorol azzal, hogy a másikkal van, hanem kezdjen el teperni a kapcsolatért Ő IS.

A férfi visszafogadta a nőt, és újjáépítették a kapcsolatukat. Olyan szerelmesek voltak újra, mintha kamaszok lennének. Ez 8-9 éve volt. Azóta is boldogok és szerelmesek. :) Néha egy ilyen szituáció felébreszti a feleket, hogy mit is veszíthetnek, és elkezdenek dolgozni a kapcsolatért. De ennek csak úgy van értelme, ha mindketten ezt teszik.

2015. aug. 9. 12:55
 7/11 omba ***** válasza:
100%

Hát akkor ez eldőlt:

" a bizalmam egy életre eljátszotta. "

Ha ilyen pontosan tudod, milyen lesz az életed, akkor meg ne töprengj semmin se.

2015. aug. 9. 13:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy egy röpke éjszaka volt, vagy hosszú, hónapokig, esetleg évekig tartó viszony. mert szerintem ez nagyon nem mindegy. Ha hosszú viszony volt, mondhat bármit a férjed, ott bizony szerelem van.
2015. aug. 9. 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Jaa, és egyébként hogy derült ki? Elmondta, vagy lebukott?
2015. aug. 9. 21:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Lebukott. 2szer találkoztak. Utána elmondott már mindent, amikor kész tények elé állítottam.
2015. aug. 10. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!