Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek erről, mi lenne a legjobb megoldás?
Figyelt kérdés
Szóval a szüleimről lenne szó, akik el vannak válva, de mégis együtt élnek. Anyám más férfiakkal chatel Facebookon, de úgy, hogy közben apám a szobában tartózkodik.. Viszont apám nem csinál vele semmit, ráhagyja és csak a "fejét rázza".. Anyám annak idején is neten felszedett egy másik férfit, aki végül le is jött hozzánk és apám akkor se csinált semmit, még falazott is anyámnak, mert kiadta magát az unokabátyjának.. Anyám este még egy ágyba is feküdt azzal a másik férfival, na apám ekkor nem bírta már tovább és benyitott hozzájuk aztán megmondta az igazat és azt, hogy menjen el.. Anyám utána elkezdett keservesen sírni és elmondta apámat mindennek, hogy tönkretett egy szerelmet stb... Ezekután úgy állította be a sztorit, hogy ő nem akart attól a másiktól semmit, csak szórakozás volt és a szégyen miatt sírt.. Most komolyan ezt ki hiszi el? -_- Most meg neki áll feljebb, amiért apám lek*rvázta mérgében.. Elmondása szerint bosszúból csinálja, mert állítólag anno 10 éve apám is megcsalta , de erre nincs bizonyítéka, csak hallotta bizonyos emberektől.. Mi a véleményetek erről? Mi lenne a megoldás?2015. aug. 8. 16:57
11/15 Blade Bone válasza:
Hát én is ezt mondtam :D szóval hiába voltak túl a váláson, valami még volt köztük. Tuti ezért nyitott be! Csak hát ja, de nekem most az is eszembe jutott, hogy a kérdező apja sajnos nem elég férfi. :/ Hány éves vagy kérdező? És bocsánat ha túl agresszívan nyilválnultam meg a szüleidről, csak hát ilyet még nem hallottam ezidáig. Ha vagy annyi idős inkább költözz el szerintem, lehet észbe kapnának a szüleid, hogy hoppá! Szétment a családunk!
12/15 anonim válasza:
A megoldás a különköltözés lenne, ami gondolom azért nem történt meg, mert nincs rá lehetőség...
Elbeszélgethetnél esetleg anyukáddal, hogy nincs bajod azzal, hogy ismerkedik (igazából nem nagyon kéne, mert lehet csak így tudna vagy tudnátok elköltözni és úgy valamennyire normalizálódna a helyzet), de ne hozzon fel hozzátok pasikat, mert ez a helyzet senkinek se igazán jó, kínos apádnak, kínos neked, nem akarod, hogy apukádnak rossz legyen, szóval legyen ezért tekintettel rátok.
Amúgy két ember kell egy házasság elromlásához, ne csak anyukád ekézd.
13/15 anonim válasza:
# 11: Három éve váltam el, és az exem még mindig a "tulajdonának" tekint, úgy, hogy nem élünk együtt, és ő már két éve mással él együtt.
14/15 Blade Bone válasza:
13-as, értelek. De a többi dolog önmagába is durva. .. .
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :) Elég durva helyzet, tudom :/ És 18 éves vagyok, van egy 15 éves öcsém is.. Szerintem csak miattunk maradtak együtt, az anyagiak miatt, mert ugye 2 fizetésből csak jobban ki lehet jönni 2 gyerek mellett :S Apám azt mondta még mindig szereti anyámat, közeledne is felé, de anyám nem hagyja neki, azt mondja, hogy gyűlöli és soha sem fog neki megbocsátani.. Egyébként a veszekedések miatt apám sokszor elment már pár napra, anyám mindig azt mondta rá, hogy nem fogadja vissza, de mindig visszafogadja :/ Nem tudok kiigazodni rajtuk :(
2015. aug. 8. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!