Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem az egyik legjobb barátom volt barátnőjével és nagyon bánt a dolog. Meg fog tudni nekem valaha bocsátani?
Nem érted, kéredző. A hasonlat arról szól, hogy összejöttél valakivel, aki nem kell senki másnak.
Hol a probléma?
Állj a tükörbe, és köpd magad szembe !!!!!!!
Mi az, h nem gondoltad volna, hogy ilyen érzékenyen érinti ?! Neked hogy esne fordított esetbe ?! Kár volt végigolvasnom a magyarázó részt, mert csak felb...tam magam rajta.Nehogy már te meg a csajt állítsd be csak hibásnak !
Remélem a volt barátod jól fogja fel a dolgokat, remélem örül, hogy megszabadult az ilyen "baráttól" még most.
23/F
Szerintem meg ez a lány, és a te dolgod, neki semmi köze hozzá, hiába csinálja a drámát. Baromi szép világ lenne, ha az embernek mindig a lány exétől engedélyt kellene kérnie. Vagy most ha neki nem kellett, nem volt jó, akkor neked is undorodnod kéne a lánytól? Már megbocsáss de aki ezt egy pillanatig is így gondolja az sokminden, de nem a barátod.
Az egy más kérdés, hogy ez egy furcsa szituáció, és esetleg idő, míg feldolgozza.
Csak a kérdést olvastam el.
Nekem az egyik barátom, csak megcsókolta a barátnőmet. Azonnal, kidobtam mind a kettőt. Utána úgytudom együtt voltak pár hetet, hónapot. A lányra azóta nem haragszom, mert mégiscsak nő, mi mást várhatna tőlük az ember. De a "barátommal" azóta nem beszéltem, és ez nem is fog változni még úgy 30 évig. Pedig ez már 20 éve történt.
A(z akkor még) barátnőd mondta el neked, hogy csókolózott vele?
Mellesleg egy csók lehet akaratlan is. Azt közvetlen az után meg lehet bánni, hogy megtörtént, viszont a szexet nem. Azt nem lehet megmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!