Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez még nem ok a szakításra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még nem ok a szakításra?

Figyelt kérdés
Hétvégén sokat ittunk és belementünk, hogy az én barátom csókolózik a barátnőmmel, én meg a barátjával egymás előtt. Utána rögtön nagyon megbántam azóta is ez van a fejembe, sírás kerülget. Két éve vagyunk együtt sose csaltuk meg egymást.

2015. aug. 2. 15:05
 1/9 A kérdező kommentje:
Hogyan lépjek túl ezen?
2015. aug. 2. 15:06
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

hülyék vagytok :D

legközelebb ne találjátok ki a marhaságot és nem lesz lekifuri...

Ülj le vele és beszéld meg vele a dolgot

2015. aug. 2. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Kommunikációval~ Beszéljétek meg.
2015. aug. 2. 15:20
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Belesem kelet volna menned.
2015. aug. 2. 16:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Ne agyalj ezen! Egy jó poén volt, és nem jelent semmit. Éljetek tovább, mintha meg sem történt volna.

Vagy ha tetszett, akkor ismételjétek, akár szexel kiegészítve is.

2015. aug. 2. 23:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Ilyet nem szabad csinálni, most már tudod meg tapasztaltad. Nekem volt két szex kapcsolatom is. Ebből az egyik csajt haverral partiztuk be , utána elég rosszul éreztem magam. Utána meg beszéltük a nővel, hogy lesz még egy hármas 2 nővel. Utána már elég jól éreztem magam. Nekem ez segített. Mellesleg egyikkel 4 hétig voltunk másikkal 2 évig. Ennél azért kicsit több volt mint csak szex...
2015. aug. 3. 00:38
 7/9 Dudley válasza:
[link] segíteni fog hidd el
2015. aug. 14. 23:28
 8/9 anonim ***** válasza:
De ti ezt megbeszéltétek. Le volt zsírozva, de szeretitek egymást, ha jól gondolom, de akkor mi okod lenne szakítani? Döntsd már el magadtól, hogy mit akarsz! Megegyeztetek, meg volt beszélve. De ha már felmerült benned,akkor lehet, mégis jobb lenne, ha szakítanátok, mert ugye megbeszéltétek,és te ennek ellenére szakítani akarsz vele, tehát nem is szereted őt annyira, eléggé, hogy igazán vele akarj maradni, szóval, hogyha bizonytalan vagy, lehet, jobb lenne, ha inkább elengednéd.
2015. aug. 14. 23:38
 9/9 anonim ***** válasza:
*Lehet, hogy most te csak ürügyet keresel a szakításra,hogy mit mondj, milyen tálalásban add elő, és azt akarod, azt várod, hogy mi megerősítsük benned, hogy igen, bizony, szakítani kell, és ez pedig egy jó ürügy lenne neked akár erre, amikor kérdezi, hogy na de mégis, miért.. Előző vok, bocsi, h még utólag gondoltam hozzáírni:)
2015. aug. 14. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!