Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem részegen jött haza, megcsalt, azt sem tudta mit csinál. Van egy 3 éves kisfiunk. A részegség nem első eset, a megcsalás igen. Persze nem ez a jellemző, de sajnos előfordult. Gyereket imádjuk mindketten. Váljak?
Ez a szorongásgátló dolog szerintem nem kifogás arra amit tett.Egy épeszű ember sem iszik alkoholt gyógyszerre bármi is legyen az. (mint pl. fájdalom csillapító)
Én nem tudom egyszerűn elképzelni azt hogy matt részegen nem tudom hogy mit csinálok + még meg is dugok valakit...
Történtek után nem tudnék feleségként ránézni a páromra és egyből kiábrándulnék belőle egy pillanat alatt.
Annyi önbecsülésem pedig van hogy szó nélkül kiraknám, mert te kedves férj szenvedni fogsz és a belevetett bizalmad SOHA nem kapod vissza. Mindig ott lesz a tüske benned és a rossz emlékek.
Biztos megint lepontoz a sok igazságosztó okostojás, de én azt mondom, ne tőlünk kérdezd, hogy válj-e.
Én ebből a kevésből azt vettem le, hogy alapból nem egy bizalmas kapcsolat a tiétek, legalábbis ő nem oszt meg veled olyan dolgokat (pl. ez a szorongásos betegség), ami szerintem egy házasságban természetesnek kellene, hogy legyen. Aztán itt van ugye a mostani, hogy eset. Én is tanácstalan lennék. De egy megcsaláson túllépni, túljutni húzós, nem sok embernek sikerül. Te látod a kapcsolatotokat, hogy amúgy milyen, te ismered őt is, de pláne magadat, hogy egyáltalán képes lennél-e ezek után valaha is normális életet élni vele.
Itt a gyakorin mindig mindenki a válás mellett van.
Ezen meg sem kell lepődni.
Itt nem érzik az emberek, hogy a tanácsaik esetleg hatással vannak mások életére, ha nem is közvetlenül. Nekik teljesen mindegy, mi lesz veletek, idejönnek puffogni, kiadni a frusztrációikat, aztán mennek tovább. Te meg örlődsz, mintha lenne súlya a válaszoknak, pedig nincs. Semmit nem tudunk rólatok, még a legalapvetőbb tényeket sem. Egy mondatból nem lehet megmondani, mi a jó megoldás, még szakemberként is hetek kellenek mire legalább a fő vonalakat kitapogatja valaki. NE dönts itt és ne dönts felelőtlenül. Beszélgessetek!
attól hogy imádjátok a gyereket ez még kevés,
a megoldás az elválás,és te neveled a gyereked mivel
a feleséged egy alkoholista és mentális beteg.
Honnan tudod, hogy csak először csalt meg? Ha már többször volt részeg....vajon mi a garancia rá?
Ahogy érzed. Ha meg tudsz bocsátani tiszta szívvel és szereted a párod, akkor ne válj. Ellenben ha nem.....
Ebben a témában látszik, hogy az emberek mennyire beszélnek olyan dologról, amikről gőzük sincs.
Előbb vegyetek be szorongásgátlót és ne igyatok meg csak egy pici pezsgőt. Majd akkor meglátjuk.
Itt a fő probléma a következő: a nő nem a férjével beszélte meg a problémát és elment gyógyszert feliratni magának. Aki ismeri egy picit is ezeket a gyógyszereket, annak leesik miről írok. De valószínűleg nem az előírt mennyiséget vette be. Sajnos maga a gyógyszer is tud fordítva elsülni ebben az esetben, az illető már csak a gyógyszertől nem beszámítható. Ha gyenge akkor rá is iszik utána pedig képzeljétek, valóban se kép, se hang.
És ezeket miért nem osztotta neg veled,a férjével???
Nagyon talán egy utolsó esélyt adnék...
Bár egy alkoholistát nehéz magára hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!