Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek hogy ne kívánjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne kívánjam annyira?

Figyelt kérdés
4 hónapja mindig amikor csak találkoztunk, lefeküdtem egy sráccal. Nem járunk, nem vagyunk szerelmesek, de jó így mindkettőnknek. Nagyon jó barátok vagyunk csak jelenleg 60 km-re egymástól. És bár nem vagyunk kapcsolatban, megbeszéltük, hogy nem "csaljuk" meg úgymond egymást, mert az erkölcstelen lenne. Nem találkoztunk 3 hete. A munkahelyemen viszont van egy másik pasi, aki durván nyomul, nem érdekelte az sem mikor mondtam, hogy van valakim. Nem az esetem, de van benne valami, ami eszméletlenül vonz, és tudom hogy nem helyes, de alig tudom magam visszafogni, hogy egy egy beszélgetésünk alkalmával ellenálljak neki, és ne hagyjam magam lesmárolni. Félek egyre jobban meginog az önuralmam. Mit tehetek? Csak egy újabb csaj lennék az életében, de lefeküdni nem fogok vele, csak csók? Nagy bűn lenne? A lelkiismeretemmel elszámolni? Nekem fontos a barátom, nem akarom "lecserélni", de a munkatársam eszméletlenül vonz. Engedjek a csábításnak, hiszen nem vagyok kapcsolatban, vagy jobb nem belemerülni?
2015. júl. 25. 15:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A pasiddal nem vagytok egymasba szerelmesek, nem is "jartok", ergo ez a szememben nem megcsalas, mivel nem vagytom egyutt:-)

A kollegam es en szexualisan megorulunk egymasert, de veled ellentetben en nem fekhetek le vele, mert hazas vagyok, plusz nem akarom megcsalni a ferjemet:-)

Szoval sztem menj el a kollegaddal es elvezd az eletet:-))

2015. júl. 25. 15:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak blamás helyzet, mert ha én elvárom hogy velem ne tegyen ilyet akkor nekem sem kéne. Nagy képmutatás lenne részemről, de köszönöm, úgyis az lesz a vége, addig kínoz a kedves kolléga, hogy lerombolja az erősnek hitt akaratot :D
2015. júl. 25. 15:57
 3/8 anonim ***** válasza:
de miért várod el tőle, ha nem vagytok egy pár? és honnan tudod, hogy ő tartja magát ehhez?
2015. júl. 25. 16:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindenki magából indul ki.Azért mondtad hogy ne feküdjetek le mással mert tudtad hogy úgysem bírod betartani.Tényleg szemétség elvárni tőle mert nem éltek kapcsolatban,olyan ez mint egy szeretői viszony csak épp nincs kit megcsalni.Ez nem számít megcsalásnak csak akkor tőle se várd el hogy ezt megtegye.Egyébként nyugodtan elmondhatod hisz nem éltek kapcsolatban.Nem a szex határozza meg a "barátságotokat.Egyébként elég furcsa hogy mostanában rengeteg kapcsolatban élő ember vonzódik "szexuálisan" mindig a KOLLÉGÁHOZ.
2015. júl. 25. 16:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Vanak olyan férfiak, akikkel ezt meg lehet csinálni. Egyszer voltam olyan szeretői kapcsolatban, ahol a nőnek mindent szabad volt, nekem meg semmit:) És imádtam. Míg találkozgattunk, minimum 2 másik pasival is volt, és nekem ez nagyon izgató volt hogy tőlem közben elvárta hogy csak ő legyen nekem.
2015. júl. 25. 16:44
 6/8 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nem teszi meg, és hogy miért? régóta ismerem + bizalom. Nem várom el tőle, csak ez volt az egyezségünk.
2015. júl. 25. 16:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet masnak teged meg o hoz fel, hogy nem tenned meg, regota ismer, bizalom...ha te elvarod tole, de magadtol nem, ne menj bele ilyen egyessegbe, vagy mond neki h nem megy tovabb, vagy csokold meg es legyel olyan mint az emberek java, vagy ne, es akkor a legtobb embertol kulomb vagy/lennel. Mi van ha nem lesztek egymastol mar olyan messze? Lehet akkor osszejottek, es minden szuper volna, akkor csak ezt kockaztatod. Ami biztos: ha jobaratod legalabb legyel vele oszinte, es mond el neki. Tudod, amit megemlitettel: bizalom. (nem akartam okoskodni.)
2015. júl. 25. 22:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Úristem micsoda morális dillemma.

1. van egy csákó, nincsen semmi, csak d_ugunk, egyelőre csak egymással, becsszóra.

2. Van egy másik csákó, akivel szintén nincsen semmi, de szeretnénd megdugatni magad.

Hát figyi, van 1 egyszerű megoldás.

Odamész a jelenlegi csákóhoz és megbeszéled vele (lehetőleg szex után) a következőket: "Figyi csákókám, az a helyzet, hogy lenne másvalaki, akivel szeretném megdugatni magam. Úgyhogy, mivel nincsen köztünk amúgy sem semmi a szexen kívül, gondolom, ez nem igazán gond?"

Miért nem lehet ezt megcsinálni?

2015. júl. 26. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!