Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne kívánjam annyira?
A pasiddal nem vagytok egymasba szerelmesek, nem is "jartok", ergo ez a szememben nem megcsalas, mivel nem vagytom egyutt:-)
A kollegam es en szexualisan megorulunk egymasert, de veled ellentetben en nem fekhetek le vele, mert hazas vagyok, plusz nem akarom megcsalni a ferjemet:-)
Szoval sztem menj el a kollegaddal es elvezd az eletet:-))
Úristem micsoda morális dillemma.
1. van egy csákó, nincsen semmi, csak d_ugunk, egyelőre csak egymással, becsszóra.
2. Van egy másik csákó, akivel szintén nincsen semmi, de szeretnénd megdugatni magad.
Hát figyi, van 1 egyszerű megoldás.
Odamész a jelenlegi csákóhoz és megbeszéled vele (lehetőleg szex után) a következőket: "Figyi csákókám, az a helyzet, hogy lenne másvalaki, akivel szeretném megdugatni magam. Úgyhogy, mivel nincsen köztünk amúgy sem semmi a szexen kívül, gondolom, ez nem igazán gond?"
Miért nem lehet ezt megcsinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!