Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet, hogy van valakije?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy van valakije? Hogyan keressek bizonyítékot?

Figyelt kérdés

Párommal lassan 1éve vagyunk együtt, pár hónapja együtt is lakunk.

Mostanában, hetek óta olyan furán viselkedik, előfordul hogy velem is durvábban beszél, olykor olyan mélázós-morcos az arca, és ilyenkor ha rákérdezek kedvesen,hogy mi a baj, akkor azt a választ kapom hogy "semmi, miért mindig vigyorogjak?"

A női megérzésem azt súgja, hogy nem oké vele kapcsolatban valami. Megfordult a fejemben, hogy pl. nem szeret, unalmas neki velem lenni, vagy pl. titkol valamit és van egy másik nő a képben.

Tudom, csúnya dolog, de mivel mindig a telefonját nyomkodja és hurcolja éjjelente belenézek olykor... üzenetek, hívásnapló,telefonkönyv,messenger, facebook....SEMMI!

Ha dolgozik és én otthon vagyok bekapcoslom a laptopját, e-mail, ismét facebook...előzmények...semmi...

Munkahelyén inkább férfiak a kollégái, amugy mesél a napjáról, a melóhelyen történtekről.

Sőt olykor elé megyek este, ha végez...SEMMI!

Ha nem vagyok otthon, és elmegy valahova anyumnak akkor is elmondja hogy hova és utána ha beszélünk, nekem is (mivel még anyuéknál lakunk)

Nem értem.

Ha vaj van a füle mögött nem titkolhatja örökké.

Pedig valami nem okés.

Tippek bizonyíték gyüjtésre?

Tapasztalatok?

2015. júl. 20. 19:06
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Voltak már balhéink ezek miatt, hogy gyanúsítgatom OK NÉLKÜL stb... és fura hogy előttem csajozógép volt, (BÁR SOSEM CSALT MEG SNEKIT) és hiába nehéz velem (féltékeny vagyok, balhézós,hisztis néha) nem csal meg.

Ez TÚL TÖKÉLETES... meg ez a kedvetlen olykor távolságtartó magatartása is...valami azt súgja hogy gáz van.

Mégsem tudok rábizonyítani semmit

2015. júl. 20. 19:08
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Fordulj orvoshoz!
 3/11 anonim ***** válasza:
95%

Női megérzés...:D

De utálom ezt a dumát.

4/11 anonim ***** válasza:
81%
Milyen alapon nyúlsz hozzá a párod telefonjához? Biztos kivágnám azt a nőt, aki belekotnyeleskedik a telefonomba. Amúgy arra nem gondltál még, ha megcsalna, nem lenne olyan amatőr, hogy ne rakna kódot a telefonjára?
2015. júl. 20. 19:11
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Akinek nősülésen jár az esze, olvassa el ezeket a kérdéseket:-)))
2015. júl. 20. 19:12
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
BIZALOM! Attól, hogy néha morci, nem csal meg! Ha meg anyudnak is és neked is elmondja hova megy hol volt miért gondolsz ilyet? Ennyi kutakodás után találtál volna bizonyítékot. Én 1x néztem bele EXEM facebookjába azt is mert sokat volt bunkó és elhanyagolt és megvert. Ezek után bele néztem és ott volt üzenetben a "szeretőjével" váltott üzenetek. Nem csal meg ne parázz ezen.
2015. júl. 20. 19:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Béna!
2015. júl. 20. 19:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Egy év alatt eljutottak a összeköltözésig, ami azt jelzi, komolyan tervez veled. Nyomozgatsz utána, váratlanul elémész munka után, beszámol mindenről, nem találsz semmit, csak a "megérzést". Soha nem csalt meg senkit, úgyhogy azt sem mondhatod, megbízhatatlan. A baj a fejedben van, félreértelmezel dolgokat. Mindenkinek vannak feszültebb napjai, és a hétköznapi mókuskerék is felőrli az embert. Legyél türelmes, és próbáld valamivel feldobni az életeteket. Nem érzi jól magát, és még te is a hülyeségeiddel zaklatod.. inkább azzal kellene foglalkoznod, hogy valahogy kirángasd a holtpontról. Szervezzetek programokat, amin ő is jól érzi magát, valószínűleg unja a mindennapokat, és ez hosszú távon tényleg eltávolodáshoz vezethet.
2015. júl. 20. 19:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom arra még véletlenül sem gondoltál, hogy leülj vele és őszintén megbeszéld a dolgot...

Lehet van valami lelki problémája, amiről nem szeretne beszélni, vagy csak nehezen tudna. Vannak férfiak, akik nem mondják el, mi nyomja a szívüket, vannnak akinek kell egy kis 'noszogatás', illetve olyanok is akadnak, akik simán beszélnek az érzéseikről, problémáikról.

Persze te már rögtön vészmadárkodsz, meg játszod Colombót. Csakis megcsalás lehet a dologban, "CSAKIS"...

Nem csodálnám, ha pár nap múlva kiírnál egy újabb kérdést: "Kirakott, mert nyomoztam utána, átnéztem a telefonját, levelezéseit. Szeretem és megbántam. Mit csináljak?"

Szerintem itt inkább veled van gond, nem vele. Lehet csak egy kis nyugalomra vágyna, de sebaj, ha így folytatod megkapja, te pedig erősítheted majd a szinglik vonalát. :) 25N

2015. júl. 20. 20:01
 10/11 omba ***** válasza:

Az a baj, hogy ez a sok SEMMI két okból lehet:

1. nincs SEMMI

2. ügyesen titkoltja.

Te ebből egyedül a második verziót fogadod el, és, ha le nem állsz vele - sohasem lesz megnyugvásod.

A féltékeny feleség átvizsgálja a férje ruháit, de egy hajszálat sem talál rajtuk.

- Gazember! Ide jutottunk, hogy már kopasz nőkkel is kikezdesz?!

(attól tán lehetne kicsit beszédesebb, ha érdeklődsz iránta)

2015. júl. 21. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!