Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire kellene gondoljak amikor a barátnőm randira hív egy olyan srácot aki nagyon bejön neki és szívesen lefeküdne vele?
Figyelt kérdés
Szerintetek, ti mit tennétek?2015. júl. 16. 18:04
11/12 anonim válasza:
arra kell gondolnod, hogy a barátnőd már nem a barátnőd...arra, hogy téged semennyire sem tisztel...hogy én mit tennék? Én vígan mennék csajozni, mert egyedülálló férfiként belelehet csapni a lecsóba a haverokkal és újra indulna a vadászidény :-) A csaj pedig..akit vinni lehet hagy vigyék...én bármikor találok csajt..nem aggódnék :-)
12/12 anonim válasza:
Sajnos ha ilyesmi felmerül akkor meginogna bennem hogy ezt en szeretem mert ha ilyen könnyen Katit tàncba vinni akkor Kati mehet ès ha mondjak hogy feküdt esetleg gugolj akkor gugol ? Ès beveszi ? Nem ha nem mondana semmit mèg nem tudnàm aztan vagy neki komoly lessz vagy nem de igy hogy bejelenti akkor ez avètos nagyon! Tudod amiről nem tudok az nem fàj, aztan lehet hogy egy hirtelen gerjedès aztan elmúlik de igy bejelentve aztan ha bejön neki utólag tudjad meg hogy màr màssal enyeleg azèrt elèggè nem kellemes hogy màs zaftositsa a izgalmakat annak aki eredetileg az èn baràtnöm! Ha megtetszett had vigye aki ilyen könnyen elmegy randija màs fiúval az tèged nem èrdemel meg, de az èremnek kèt oldala van azert a lànyt is megkèrdeznèm mielőtt itèlkezek mert tèves meggyözödèsböl negatív konzekvenciàt levonni helytelen dolog !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!