Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért várja el a pár egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja el a pár egyik fele, hogy ne csalja meg a párja, amikor ő össze-vissza csalja?

Figyelt kérdés
Férfi és nő is mérges volt, mikor felvetettem, hogy őket is biztos csalja a párjuk :D

#nyalóka #Csaloka #szopoka
2015. jún. 18. 10:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem ertem a kerdest.

Milyen bizonyitek alapjan ragalmaztal meg embereket?

Mi kozod az egeszhez?

Mi kozod masok eletehez?

2015. jún. 18. 13:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem ertem, h mit nem ertesz. Ezt csak poenbol felvetettem nekik, mikozben meseltek h csaljak a parjukat.
2015. jún. 18. 14:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért, mert önzőek és primitívek. :D Ha már csalják a másikat, legyen bennük az az intelligencia meg, hogy engedik a másiknak is.

Mostanság divat a nyitott kapcsolat, megjegyzem nincs is benne semmi rossz, amikor ELŐRE megbeszélik a párok, hogy oké, az érzelmek kettejük között vannak, de dugni mással is szeretnek.

Aki ezt így nem tudja vállalni, az vagy ne csalja a párját, vagy ne legyen párkapcsolata.

2015. jún. 23. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!