Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalnád a barátodat ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalnád a barátodat ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fèrfi az edzöteremböl ahova járok,de a barátomat sehogy sem tudom meggyözni,hogy vegyük be harmadiknak.A pasi amúgy benne lenne,ès már amûgy is régóta ki akarom próbálni hármasba,de a barátom teljesen elzárkózik.Hagynom kène a fenèbe, és rányomulni a pasira ? Vagy ne is megcsalás legyen,hanem szakítás?Ha kèsöbb más igènyeim sem tudja kielégîteni ez lenne a logikus nem?

(És nem kèrek privát üzeneteket kanos szüz pasiktól,hogy öt vegyük be harmadiknak.Köszönöm.)

2015. máj. 7. 16:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
én úgy hallottam, h ha edzőteremben lát meg vki egy dögös csajt/esetedben férfit, akkor nem megcsalás, sz**rá lehet k**ni a csajt, esetedben megdughat, és lelkiismeret-furdalás nélkül hazamehetsz, folytathatod az életedet
2015. máj. 7. 17:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kib.sztalak volna mint macskát sz.rni amint felhozod a témát. Istenem egyesek hol élnek?Éden hotel,való világ, budapestből építkeztek vagy mi? :D Mai világban nincs benne semmi... ja ilyen alapon szerveznék a barátod helyébe egy orgiát,min. 10 csajjal, végül is nincs abban semmi.
2015. máj. 7. 17:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Én benne lettem volna a párod helyett

Inkább tudjak róla, és legyen nekem is jó akár, mint hogy csak úgy félre járj

Csak ha te meg csak a másikkal foglalkozol a program alatt, mert ő jön be, na az már gáz....

2015. máj. 7. 17:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem azzal van a baj ,hogy érdekel a hármas sex hanem azzal ,hogy képes lennél azért szakítani mert a pasidat nem. Látsz egy jó pasit és addig nem nyugszol még meg nem dugatod magad vele? Tényleg a szakítás lenne a legjobb döntés.
2015. máj. 7. 21:13
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha érdekel a hármas, akkor vagy olyan pasit keress, aki hajlandó eltűrni, hogy rajta kívűl ma is lezelgessen ( bár érdekelne, hogy ott hol van vajon érzelem), vagy élted volna ki ezt a vágyad azelőtt, hogy pasid lett volna. Ha megcsalod, az szemét dolog. Ha emiatt szakítasz vele, akkor meg marhára szeretheted. Tényleg elég ribiszagú a dolog.
2015. máj. 10. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!