Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam, de nincs lelkiisme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam, de nincs lelkiismeret furdalásom?

Figyelt kérdés
a történet: volt egy 2 éves kapcsolatom. először mikor megcsaltam, nagyon rossz volt. borzasztóan éreztem magam de nem mondtam el a pasimnak mit tettem. utána megint megcsaltam és akkor már nem volt semmi. aztán megint. szintén nem mondtam el, de szakítottam akkor. aztán volt egy 3 hónapos, azt is megcsaltam és nem mondtam el mivel nem volt lelkiismeret furdalásom. de akkor is szakítottam. és most pár hete vagyok együtt a barátommal és megcsaltam. most sincs semmi, de nekem esik rosszul hogy ilyen vagyok és azon gondolkozok hogy megváltozok és úgy kezdem hogy elmondom neki. vélemény? :( köszönöm a válaszokat előre.

2015. ápr. 29. 12:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy hulladék vagy

Majd hamarosan jön a kérdés, hogy "álmaim pasija nem akar tőlem semmi komolyat, mert megtudta, hogy két hétig se tudtam hűséges lenni és a fél falu átment már rajtam oda vissza amikor nem voltam egyedülálló. Mit csináljak?"

2015. ápr. 29. 12:38
 12/16 TatyóKirály ***** válasza:

Akkor minek írod? Csak mert nincsen lelkiismeret furdalása, még nem szociopata. A pszichopatának sincsen, ennyi erővel az is lehetne. Ezen túl semmilyen információt nem kaptunk, ami engedne következtetni bármelyikre.

A párom például csendes szociopata, de még se engem, se előző partnerét soha nem csalta meg. És már a gondolatra is borzalmas lelkiismeret furdalása van.

2015. ápr. 29. 12:38
 13/16 anonim ***** válasza:
12,akkor a párod nem szociopata.
2015. ápr. 29. 12:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

nem jó férfiakkal kezdesz kapcsolatba, hiszen valami hiányzik,ha megkívánsz más férfit is!

mivel nem vagy szerelmes egyikbe se,ezért teszed meg és nem bánod meg.... majd ha valakihez kötődni fogsz úgy igazán,és kiderül, hogy megcsal, az nagyon rossz lesz.

Inkább keress olyat,akivel összeilletek,jól érzitek magatokat és az ágyban is kielégít.

Bár úgy tippelem nagyon fiatal vagy,és még bőven van időt tapasztalatokat gyűjteni.

2015. ápr. 29. 13:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Csináld csak de ha majd valaki akibe szerelmes leszel veled csinalja meg emlekezz ra higy nibcs miert lelkiismeretfurdalasa legyen.
2015. ápr. 29. 14:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy gerinctelen nő vagy. Amit a 10-es írt, az oké. Akkor mindkét fél tudja, hogy más fele is kacsintgathat, így teljesen más tészta. Node a párod háta mögött ezt megtenni? És utána csak lapítani? Szerintem ha már megcsalod, akkor legyen gerinced elmondani is.

egy nő

2015. ápr. 29. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!