Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, de nincs lelkiismeret furdalásom?
Egy hulladék vagy
Majd hamarosan jön a kérdés, hogy "álmaim pasija nem akar tőlem semmi komolyat, mert megtudta, hogy két hétig se tudtam hűséges lenni és a fél falu átment már rajtam oda vissza amikor nem voltam egyedülálló. Mit csináljak?"
Akkor minek írod? Csak mert nincsen lelkiismeret furdalása, még nem szociopata. A pszichopatának sincsen, ennyi erővel az is lehetne. Ezen túl semmilyen információt nem kaptunk, ami engedne következtetni bármelyikre.
A párom például csendes szociopata, de még se engem, se előző partnerét soha nem csalta meg. És már a gondolatra is borzalmas lelkiismeret furdalása van.
nem jó férfiakkal kezdesz kapcsolatba, hiszen valami hiányzik,ha megkívánsz más férfit is!
mivel nem vagy szerelmes egyikbe se,ezért teszed meg és nem bánod meg.... majd ha valakihez kötődni fogsz úgy igazán,és kiderül, hogy megcsal, az nagyon rossz lesz.
Inkább keress olyat,akivel összeilletek,jól érzitek magatokat és az ágyban is kielégít.
Bár úgy tippelem nagyon fiatal vagy,és még bőven van időt tapasztalatokat gyűjteni.
Szerintem egy gerinctelen nő vagy. Amit a 10-es írt, az oké. Akkor mindkét fél tudja, hogy más fele is kacsintgathat, így teljesen más tészta. Node a párod háta mögött ezt megtenni? És utána csak lapítani? Szerintem ha már megcsalod, akkor legyen gerinced elmondani is.
egy nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!