Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 2 hete 5 napja vagyunk együtt a párommal. De már 2 éve ismerjük egymást.
Szombaton volt egy buli.
Mondtam neki vigyázzon magára.
Nem így tett.
Megcsalt egy nála 20 évvel idősebb nővel.(Teljes aktus.)
Majd másnap elmondta nekem...Én olyan szinten sokkos vagyok azóta. Majd sétálunk az utcán és szembejön velünk az a nő. Hát letudtam volna köpni.Csak a jólneveltség tartott vissza. Ott könyörgött páromnak(A nőnek van férje),hogy jöjjenek össze,merthogy ő komolyan gondolta.De párom szépen elmagyarázta ,hogy van barátnője. Most a párom nem tudja mivel engeszteljen ki. Mindent csinál ,csak bocsájtsak meg neki. Mit tegyek?
2 hét után félrekúrt?
Lapát, nincs több kérdés. Ha még ennyire az elején képes rá akkor később még inkább képes lesz rá.
Ha már 4-5 éve lennétek együtt és a változatosságra való igény, vagy az újdonság varázsa vitte volna tévútra, még azt mondom, csak csak meg lehet bocsájtani (bár onnantól a bizalom ugrott egy életre), de ez így nem ok. Tényleg, ha 2 hete vagytok együtt, ti már legalább keféltetek egy jót vagy még azelőtt lógatta másba, hogy valaha veled lehetett volna? Mert ha ennyire nagy görény akkor nem megbocsájtani nem szabad neki, de tönkre kell tenni, hogy a következő kapcsolata vagy a következő kettő is gallyra menjen. Mert megérdemli.
"Mert ha ennyire nagy görény akkor nem megbocsájtani nem szabad neki, de tönkre kell tenni, hogy a következő kapcsolata vagy a következő kettő is gallyra menjen. Mert megérdemli."
Hú, de frusztrált valaki! Nem kéne mindjárt hetedíziglen megbosszulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!