Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válaszolnátok rá?
Mit válaszolnátok rá, ha a barátnőtök közölné veletek, hogy nagyon bevan gerjedve egy másik srácra már hetek óta és szeretne vele dugni meg leszpni, de persze utánna visszajönne hozzád és már csak néha fantáziálna róla?
Lányok véleményét is szívesen várom.
>Menjen, de soha többé nem akarom látni.<
24/F
Hát szerintem attól függ, hogy neked mi fér bele. Izgat például téged ez a gondolat?
Nyilván erre 100-ból 98 azt válaszolná, hogy akkor ennyi volt, vége, de te simán lehetsz még az a 2.
Nem velem történt hanem legjobb spanommal, de azóta sem fér a fejembe a dolog mert ő visszafogadta mondván, hogy nem feküdt le vele csak leszpta...
Nálam már akkor repült volna ha máról álmodozik! (döntse el, hogy én kellek neki vagy pedig az akiről álmodozik!)
Nő vagyok. Így ilyet nem mernék mondani a páromnak.
Ellenben mondtam már neki, ha megtetszik neki egy csaj, megkívánja, kérdezzen és megengedem.
Ilyen alapon elvárnám, hogy ő is megengedjen nekem ilyesmit. De akkor sem áradoznék a másik pasiról neki.
Viszont nézd a jó oldalát:
A barátnőd bízik benned annyira, hogy el mer mondani neked ilyet, meg meri veled beszélni. Más nő nem merné, csak simán megcsalna a hátad mögött.
És azt ne mondd, hogy nem ismersz 1-2 olyan csajt, aki annyira magával ragadott, hogy szívesen megfarkalnád, de nem járnál vele.
Kérdezd meg, ő mit szólna, ha te is szeretnél valami ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!