Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem folyamatosan más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem folyamatosan más nőkkel levelezget és bókolgat nekik facebookon, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem magyar és külföldi lányokkal is állandóan levelezik facebookon, dicséri őket a szépségükért, szívecskéket küld nekik meg bókol. Mikor együtt vagyunk akkor is pittyeg folyton az a r...adt telefon, és nem bírja ki, hogy ne válaszoljon nekik, mert az bunkóság. Mindig siet, hogy ne én olvassam el mit írtak neki messengeren. Tudom rossz feleség vagyok, de életemben először elolvastam az üzeneteket. Semmi konkrétat nem ír, csak a szája jár. De nekem nagyon fáj, hogy más nőnek is csapja a szelet. Nálatok is van ilyen? Vagy ti mit tennétek?

2015. márc. 9. 07:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Beszéltem vele a dologról, hogy miért van szüksége ennyi lányra, és végül törölte őket. Én nem tudtam volna visszavágni flörtöléssel, mert azt tisztességtelennek érzem. De mindenesetre köszönöm a felajánlást. :-) Biztos, hogy egy kicsi önbizalomra volt szüksége a lányoktól, mert mostanában a hálószobában nem megy minden tökéletesen, és ez tudom, hogy nagyon fáj neki. Gondolom a levelezgetéstől újra férfinak érezte magát. Lehet, hogy újítanom kéne. Már tíz éve vagyunk együtt, és én aranyosan öltözködöm, de nem szexin. Lehet hogy engem kicsit tatarozni, hogy eszébe se jussanak ezek a lányok.
2015. márc. 12. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!