Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megcsal, szóljak a másik lánynak?
Utolsó vagyok.
Nálam is így volt. Mikor szétmentunk, már 1 hónapja megvolt neki a csaj, csak én is később tudtam meg.
Nyugodtan szólj, kíméld meg ettől a másik lányt. Én is így tettem volna, ha a srác nem kerül szakítás után a házunktol 20 méterre dolgozni.
Teljesen ugyanez volt nálam a történet. Az exem párhuzamosan járt velem meg a másik csajjal. Mikor rájöttem mi van, egyből felkerestem a csajt, és elmondtam,hogy mi a helyzet, de semmit nem értem vele, mert a csaj nem hitt el nekem semmit, azt mondta hazudok, és tönkre akarom tenni a kapcsolatukat. Azóta is együtt vannak... nem hiszem el,hogy lehet ilyen vak az a csaj.
Szerintem szólj a másik lánynak, egy próbát megér, de az ilyen pasik szinte mindent ki tudnak magyarázni sajnos...
Sajnos egyszer Én is átéltem ezt az egészet.
Először megsúgta valaki, hogy mi a szitu, majd saját szememmel is megbizonyosodtam Róla. Nem csináltam balhét meg jelenetet, mert az mindig a közönségnek szól és nem akarok hülyét csinálni magamból.
Nálam lakott a leányzó, kicseréltem az összes zárat, és küldtem egy SMS-t hogy mikor viheti el a cuccait. Nem voltam kíváncsi a másik félre és Neked is ezt javasolnám. Amit érzel egyfajta sértettség, mert a partnered átvert, de nem érdemes ezen túl sokat kattogni. Ha úgy érzed,te mindent megtettél érte és mégsem Téged választott akkor engedd el és kész!! Lesz olyan férfi aki értékelni fogja mindazt amit érte teszel!!!
37F
Nálunk fiúknál van szolidaritás.
Legyen nálad is.
Szólj a csajnak. HA szerinted nem tudja, akkor jogában áll tudni. Elvégre ha ő kapcsolatot kezdene az exeddel egyből egy hazugsággal indulna. Tudjon róla és döntsön ennek fényében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!