Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
Abba gondolj bele, neked hogy esne az, ha a barátnőd az egyik haverja farkát nézné meg, hogy megnyugtassa, hogy nincs baj a méretével.
Minden párkapcsolatba annyi fér bele, amennyi a két fél számára elfogadható.
Nem megcsalas, az teny.
De ha emgem megkerne a legjobb fiubaratom, hogy nezd mar meg a cerkam es mondj velemenyt, es nekem lenne parom, nemet mondanak.
1. Intim dolog, es hiaba legjobb barat, akkor se oda illo.. nekem csak az mutogassa akit szeretek, es forditva is csak annak mutogatok akit szeretek.
2. Kepzeld mar bele magad a baratnod helyebe..
Jo igen, a tvben is latni, magazinokban is latni, neha azert pprnot is nezel, de ez mas! Te orulnel neki ha a csajod ugy jonne haza hogy megnezte egy masik pasi farkat, mert megkerte ? Ez egy normal kapcsolatban nem normalis.. nem megcsalas, de nem normalis..
Elgondolkoznek a baratnod helyeben hogy tenyleg csak baratok vagytok e, es hogy engem tenyleg szeretel e ugy igzan..
Nalatok lehet masok a normak, naunk ez, es ez nem ferne bele egy normalis kapcsolatba, ahol ERZELMEK vannak egymas irant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!