Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mennyire könnyen csalnátok meg a párotok?
Lehet hogy hülyén hangzik a kérdés, de kifejtem. Barátnőm 1 hétre elment, és van ott pár srác, nem tudom, hogy tetszik e neki valamelyik. (úgy se mondaná meg ha igen) És nagyon félek, hogy megcsal, mivel esténként át szoktak menni hozzájuk. Na csajok, ha lenne egy ilyen szitu, és a ti párotok tuti nem tudná meg hogy lefeküdtök azzal a sráccal amelyik tetszik, mert eltitkolnátok, megtennétek a dolgot? (Mert ugye nektek annyiból telik lefeküdni valakivel, hogy szóltok az illetőnek. Ha nincs barátnője a srácnak, akkor simán belemegy)
Légyszi normális válaszokat írjatok. Hülyén fogalmazok tudom, de nézzétek el. remélem érthető volt.
Én simán megcsalnám, nem vagyok hűséges típus.
Ettől függetlenül a Te párod nem biztos, hogy ilyen. Csak ismered annyira, hogy ezt tudd. :)
Akit szeretek azt nem tudnám megcsalni. 1 részt mert szeretem, másrészt mert lehet hogy ő nem tudná meg, de én tudnám, hogy megtettem.
Egyéb esetre volt példa egyetlen egyszer. Fiatalkorában csinál hülyeségeket az ember... de amúgy az sem mással való hempergés volt, csak csók. (bár az is épp elég, mert az is megcsalás).
Biztos az én készülékemben van a hiba, de ha van párom, akkor nem tetszik meg más. Ha mégis, akkor sem csalnám meg a páromat SOHA, ha fegyvert fognának rám, akkor sem - nem hogy önszántamból...
20L
Sose csalnám meg a barátomat és ezt ő is tudja . El tudom képzelni, mit érzel most, ő is volt már ilyen féltékeny helyzetben. De én akkor elmentem egy kirándulásra, de csak azért mert neki fontosabb volt a gép, ahelyett, hogy kijöjjön velem. Ezért úgy döntöttem, hogy elmegyek egy Nyári egyetemre. Nem csaltam meg, sose tudnám megcsalni, nagyon szeretem, nem beszélek fiúkkal se mert még ahoz se lenne szívem. Ő nagyon durcizott azért mert elmentem, de megadta rá az okot ... azóta többet, nem csinált olyat, hogy " első helyen a gép, majd írok a barátnőmnek ha ki kell kapcsoljam " .
Ne félj, ha tudod, hogy szeret sose csal meg :) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!