Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Régi kapcsolatom a mai napig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régi kapcsolatom a mai napig nem tudom feldolgozni, szerelmes voltam, megaláztak, mit tegyek?

Figyelt kérdés
23/f vagyok, az első komoly kapcsolatom 17 éves koromban volt, 20 éves koromba lett vége, azóta volt 9 nőm, viszont az első az 3 évig tartott és szerelmes voltam belé, rengeteget költöttem rá, mind pénzt,mind energiát, mind időt, mind törődést, de megcsalt, az akit tényleg szerettem, szinte mindennap gondolok rá, de az utóbbi időkben, azon gondolkodom,hogy lemegyek és összeverem az apját, aki mindig is szemét volt velem, meg a srácot is akivel megcsalt.Meg akkor mát őt is, ha ott vagyok.

2014. nov. 15. 23:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ez most ironikus volt ? Sajnos én is pasiból vagyok, buta , primitiv, nem tudom mit kéne csinálni, én csak azt érzem,hogy szar. És ezt a Szart valamivel csillapitani kell :(
2014. nov. 15. 23:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Utána mehetnél a börtönbe, nem lenne jobb.
2014. nov. 15. 23:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Üdv! Én is egy hasonló párkapcsolaton vagyok túl. Hasonló korú vagyok. De nem tudom, hogy tudok tovább lépni. Az illető lány nem lépett félre, csak pocsék a kapcsolatunk, nem ért meg, veszekszik. Nem nagyon tudok már bízni benne. Viszont nagyon kötődöm hozzá. Én nem tudok most senkivel aggresszív lenni. Az egész dühöm csak az én fejemben történik és emésztem magam. Dühös vagyok, mérges vagyok, hiányzik és szeretem, de félek már tőle. Nem tudom túltenni magam rajta, félek hogy belebolondulok. Ő még keres engem, de én nagyon megsértődtem. Nem úgy keres, ahogy én akarom, nem akar rendesen bocsánatot kérni, nem akar megváltozni

Elolvastam a kérdésedet és azért írtam rád, mert félek én is így járok, hogy évek után sem fogom tudni elfelejteni. Nem tudom merre menjek, hogy meneküljek el vagy ne. Nem tudom lezárni és feldolgozni sem.

2014. nov. 16. 02:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Kepzeld el a helyzetet, hogy mondjuk ott ulsz a gep elott, olvasod a GYIKoz, egyszercsak valaki berugja az ajtot es pofan basz, mert 5 eve valami sertot mondtal neki... szerinted ez egy ertelm3s dolog?

jo lenne ha a jelenben elnel! Nem vagy szerelmes! Ismerem azt amit erzel es mondom: ez nem szeretet! Gondolj arra, hogy ha odamesz es elmondod mi bajod es raveszed a csajt, hogy ujra egyutt legyetek, elegedettnek erezned magadat? Egy fraszt! Ez fuggoseg, nem szeretet! Mar csak azert is, mert ha valakit szeretsz, azt nem akarod bantani...

lefogadom, hogy szinte minden nap elkepzelsz valami szituaciot ahol a csajjal beszelsz vagy az apjat szidod vagy ilyesmi.... na mondok valamit: az agy nem kepes kulonbseget tenni valos es fantaziakep kozott, vagyis az erzelmeid ugy generalodnak, mintha amit eljepzrltel tenylegesen megtortentek volna... vedd mar eszre, sajat magadat hergeled! 3 eve volt! Mit akarsz meg! Ennyi ido alatt egy foiskolat ki lehet jarni!

Nezz mar magadra! Csak fortyogsz magadban es a multban elsz! Ami voltelmult, nincs ertelme szaroznod miatta! Azon meg ne legyel mar felhaborodva, hogy nem szeretett... ugy nrz ki, hogy azt a sok idot energiat es penzt nem megfeleloen koltotted... en is egy 3 eves kapcsolatban vagyok epp, es sok idot es energiat adtam a dologba, de penzt nagyon nem, es megis jo a kapcsolatom... es eszembe se jutna utolag azt mondani, hogy penzugyileg leterhelt a dolog, mert rohqdtul nem erdekel, mert a penz nem tartozik egy kapcsolat fejlodeset elosegito dolgok koze! Persze nem ismerjuk egxmast, de nekem ugy nez ki, hogy Te ugx, ahogx most, akkor sem vetted eszre a jelent, mert magaddal meg a multaddal meg ilyesmikkel voltal elfoglalva...

Ma elsz! Nem a tegnapon kene gondolkodnod, hanem a holnapon!

2014. nov. 16. 11:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Nehogy téged is lezúzzon... :D
2014. nov. 16. 15:00
 16/16 A kérdező kommentje:
11-16. Köszönöm, teljesen igazad van :)
2014. nov. 22. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!