Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérhetem, hogy másik busszal járjon?
Külön élünk, egy suliba járunk és mindkettőnknek utaznia kell, egy albiban fogunk már lakni! 23L 24F 1,5 éve vagyunk együtt!
A barátom előttem kavart egy csajjal, majd mint kiderült, amikor velem már együtt volt majdnem fél éve, akkor is. Egy busszal jártak a városba, sokat beszéltek, erotikus dolgokról is, de a csaj máshol tanult. Majdnem megtörtént a baj, de én lebuktattam. Átbeszéltük, letiltotta faceről, minden kapcsolatot megszakított vele. Majd ismét szóba került, össze vesztünk nagyon, egyszerűen frusztrál az a nő, nagyon nem kedvelem, a dolog miatt is, úgyhogy megkértem a barátomat, hogy járjon másik busszal. 1, 1,5, 2 óránként jár busz. Másik busszal is ment. Megnyugodtam, mert tudtam, a csaj már nem fog azzal a busszal járni, mert neki már vége az iskolának, dolgozni megy. Erre a barátom haverja elkezd róla beszélni, hogy a lány nem messze fog az iskolánktól újra tanulni. A barátom is tudja, nem szeretném, hogy találkozzanak, váltig állítja, hogyha ugyanazzal a busszal megy, nem lesz baj. De nem egyszerűbb lenne egy hamarabbival vagy későbbivel menni, csak a lelki megnyugvás érdekében, mint veszekedni ezen? Nagyon megviselt az a dolog és nem szeretném még a közelemben sem tudni azt a nőt! Tudom, a barátom az én részemről nagyobb hibás, hiszen ő engedett a csábításnak, meg is volt a nagy összeveszés na és azóta a csajjal szemben a bizalmatlanság. Én utálattal tudok csak a lányra nézni, nem tudok felejteni egyiknek sem, de a csaj ha meglátom, düh önt el. Szerencsére már bő egy éve egyikőnk sem találkozott vele. Ez kicsinyes tőlem? Megkérhetem, hogy ezentúl is járjon másik busszal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!