Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam a facebookján, hogy mit ír egy lánynak! SOS! Ez szakítóindok lehet?
Van egy régi lány ismerőse akivel még nagyon régen lefeküdtek és újra beszélnek, mint barátok. Most hétvégén találkoztak csak úgy, és mikor beléptem a barátom facebookjába (ő nem tudja h tudom a jelszót) akkor láttam, hogy a csaj el akarja csavarni a fejét mert írta neki, hogy olyan szexelhetnéke van, és erre meg ezt írta a barátom, hogy még jó, hogy nem akkor voltál ilyen mikor találkoztunk mert lehet nem tudtam volna neked ellenállni.
SOS!! 4 éve járunk!! Most ezért szakítanom kéne?? Teljesen tanácstalan vagyok, de a kapcsolatunkban ennek semmi látszatja nincs! Segítsetek! :\ Ez a fiú már nem szerelmes belém?
24 L
Igen elozo, tulajdonkeppen csak a szerencsenek tudhato be, hogy nem tortent semmi. Mert o benne lenne a dologban es ez a szomoru. Szoval mi a bizonyitek arra, hogy nem lesz semmi legkozelebb? En nem tudnek mar megbizni benne. Bar ez nekem mar ott furcsa lett volna amikor talalkozasra adta a fejet a volt szexpartnerevel.
Kerdezo, szerintem ulj le, es mond meg neki, hogy neked ez a kapcsolat nem tetszik. Ha o tovabbra is szeretne vele talalkozni, akkor szakitasz.
annyi biztos h megérte elolvasni ezt a történetet
// 23f
hogy még véletlenül se viselkedjek hasonlóan később
Én lehet f***fej vagyok,de továbbra is belépnék és figyelném,hogy nem megy-e tovább a beszélgetésben:D Mert ez mondjuk még a flört kategóriába tartozik,ha amúgy jó a kapcsolat,nem szakítóindok.
Azzal sincs baj szerintem,ha megtetszenek neki más lányok. Kérdés az,hogy ellenáll-e a csábításnak.
Mondjuk elég nagy g**iség,hogy így bejelenti neked,hogy megkíván másokat:/ Őszinteség ide,vagy oda,ez nem az a téma,amit meg kell osztani a párunkkal.
Most velem is előfordult,hogy 3 éves kapcsolatban megtetszett 1-1 pasi,főleg,ha nem voltunk annyira a topon. De most minek fájdítsam a pasim szívét azzal,hogy elmondom neki,hogy "te,a Bélának úgy széttenném a lábam",ha egyszer 2 hét múlva már el is felejtem a dolgot?
"aztán csak együtt maradtunk mert amúgy imádjuk egymást.."
Lópikula! Ez baromi messze van a szerelemtől. Keress mást.
Én a pasid helyében elbeszélgetnék veled, mert belépkedsz a facebookjába.
Milyen dolog ez?
Továbbá: a flört nem megcsalás. Ha nem fekszik le vele, akkor miért szakítanál vele? (még pont te...)
Biztos te is láttál már pl. jó pasit mondjuk strandon, félpucéron, és megbámultad... akkor a pasidnak szakítani kellett volna veled, mert megcsalod?
A fantáziálgatás természetes dolog, mindenkivel előfordul, nem beszélünk róla. De attól még nem megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!