Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akiket megcsaltak, azok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket megcsaltak, azok hogy fojtatták tovább? Többi Lennt

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne,hogy a megcsalás kiderülese után együtt maradtak e vagy sem.És ha igen akkor hogy viszonyulnak a megcsaló társukhoz.Azóta újra mentette?Mennyi idő után történt a megcsalás,és azóta hány év telt el?

És azóta hogy érzitek magatokat,milyen irányba változtatta meg az életeteket.

Értelmes tisztességes emberek véleményére vagyok kíváncsi,nem pedig a megcsaló kiégett poligámokra.

f/28

2014. júl. 16. 10:21
 1/7 A kérdező kommentje:
Mentette helyett megtette.
2014. júl. 16. 10:24
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Engem megcsalt a barátom egy éve. Két hónapja sem voltunk együtt. Helyből kidobtam, nem beszéltem vele többet. Azóta van új barátom, aki sokkal normálisabb az exemnél. 16/l
2014. júl. 16. 10:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Engem néhány hónap járás után csalt meg az exem, különösen gusztustalan módon. Az egy dolog, hogy egy jó barátnőmmel történt, de a hab a tortán számomra az volt, hogy az eset után két hónappal tudtam meg, nem is tőle, hanem a "barátnőmtől". Ha nem ilyenek a körülmények, talán megbocsátottam volna, mert nagyon szerettem őt, de ezek után nyilván azonnal kiábrándultam belőle, és kidobtam, ahogyan a lánnyal sem beszélek azóta.

Utána nehéz volt újabb kapcsolatba kezdeni, nehezen bíztam meg bárkiben is, de szerencsére a jelenlegi párom nagyon kitartó volt és sokat segített, hogy újra bízni tudjak. :)

19L

2014. júl. 16. 10:30
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

nálam megcsalás = azonnali szakítás végleg!!! mind1 mennyire szerettem, soha többé nem tudnék megbízni 100%-osan a lányban többé, szóval ő eldobja a hűséget, elveszti a bizalmam és az őszinte szeretetem...szóval értelmetlen folytatni...

21F

2014. júl. 16. 10:33
 5/7 anonim ***** válasza:
38%

Mindenképp ellipszilonos jével: folytatta.

Bár megcsaló, de nem kiégett poligám vagyok, azért engem is csaltak már meg. Az elsőt nagyon a lelkemre vettem, hetekig szenvedtem és ittam is nem keveset (~16 voltam). Aztán rájöttem, hogy az élet megy tovább, ha megcsalnak, annak oka van, azt elfogadod és továbblépsz, vagy szenvedsz rendesen. Helyzet és partnerfüggő, hogy túl lehet-e lépni ezen, érdemes-e folytatni, vagy a büszkeség győz és szóba sem állsz vele többet. Lányok jönnek-mennek nem a világ vége, ha valaki félremegy. Hormonjai mindenkinek vannak és vannak az életben kihagyhatatlan lehetőségek is. Élvezni kell az életet!

2014. júl. 16. 10:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első az kb másfél hónap után volt. Ő mondta el úgy hogy megbocsájtottam. A második után viszont mondtam hogy ezt kár így folytatni. Sokat nem változtatott a nőköz való viszonyulásomon. Annyiban volt talán hasznomra hogy elkezdtem ember ismereti dolgokkal foglalkozni és nem verbális kommunikációval. Így viszonylag hamar rájövök ha valaki hazudik és más egyéb hasznos dolgokat is tanultam. Így összességében még jól is jártam vele mert meg szabadultam egy kétszínű csajtól még időben, és olyan dolgokat tanultam ami segít hogy jó viszont tudjak ki alakítani egy normálissal :D

25\F

2014. júl. 16. 10:45
 7/7 anonim válasza:
42%
Hat az én esetemben 2honapja történt és mar nagyon bànom hogy elnèztem neki.ja azota a kapcsolatunk egyszerûen legyen irva 1bûdös forintot sem ér.ö azt hiszi en mar elfelejtettem ..bàr mégis belûl kinyir az érzés hogy àtvert csak nem birok mar veszekedni wele.ja es amikor eldöntöttem hogy atlepek ezen tudtam hogy idö kel csak es ki fogok àbràndulni.es ott tartok hogy mar csak nyûg amit hamarosan leweszek a walamrol.
2014. júl. 16. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!