Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? Megcsaltam a párom.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Megcsaltam a párom.

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul érzem magam miatta. De hogy értsétek: egyik nap kiderült hogy hazudott és titkolózott (csaj ügy volt természetesen). Nagyon kibuktam , szakítani akartam , de végül mégsem , nagyon szeretem , minden hülyeségét megbocsájtottam és próbáltam ezt is , de nem ment rögtön (bár szerintem ez természetes). És este néhányan elmentünk iszogatni (a párom mindenkire féltékeny volt , még a barátaira is:s) és ott elcsattant egy csók valaki mással. Néhány napja történt az egész , a srácnak is van barátnője , de azt mondta hogy nem bánta meg. Nekem viszont megszólalt a lelkiismeretem , bánt hogy ezt tettem , de nem tudom elmondjam e neki. Tudom hogy nagyon össze törne , de egyszerűen úgy érzem képtelen vagyok magamban tartani. Egy éve vagyunk együtt , ő nagyon sok hülyeséget csinált , mindent megbocsájtottam neki , mindig kapott egy új lehetőséget. Szerintetek mit tegyek ?

2014. jún. 22. 14:33
1 2
 11/14 anonim válasza:

Hát ő mennyire megbocsájtó? szerinted kiborulna, nem bántana? sajnos a mi kapcsolatunkban is történt csókos eset... előtte mondjuk úgy kezeltem, hogy a csók még úgy nem megcsalás, de mikor közölte... na akkor kicsit kibuktam, aztán feldolgoztam, mi is kb egy éve voltunk együtt akkor... aztán telt múlt az idő, jött nekünk is egy nehéz időszakunk, és volt egy nagyon jó barátom... és sajnos elcsattant egy csók, a párom nem borult ki, mondjuk a barátságom tönkrement, de ez egy másik téma... azóta mondjuk nem volt egyikünknek sem ilyen... szal ez történt velem...

Tényleg nem akarok levegőbe tanácsolgatni, de:

1: ha úgy érzed nem bírod magadban tartani és úgy érzed kibirná a kapcsolatotok, akkor mondd el, főleg ha van rá esély h kiderül, ne mástól tudja meg

2: egy idő után a bűntudat is eltompul, 5-10 év múlve meg semmit nem fog számítani (hangsúlyozom, ez az én felfogásom)

2014. jún. 23. 19:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezt azért hangoztatja,hogy összetörne,hogy te ne tedd meg.Mondd csak el neki,tuja meg milyen érzés!
2014. jún. 24. 10:12
 13/14 anonim ***** válasza:
*tudja
2014. jún. 24. 10:12
 14/14 anonim ***** válasza:
ha szereted maradj csendben és sose beszélj róla, senkinek
2014. jún. 24. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!