Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Megcsaltam a párom.
Hát ő mennyire megbocsájtó? szerinted kiborulna, nem bántana? sajnos a mi kapcsolatunkban is történt csókos eset... előtte mondjuk úgy kezeltem, hogy a csók még úgy nem megcsalás, de mikor közölte... na akkor kicsit kibuktam, aztán feldolgoztam, mi is kb egy éve voltunk együtt akkor... aztán telt múlt az idő, jött nekünk is egy nehéz időszakunk, és volt egy nagyon jó barátom... és sajnos elcsattant egy csók, a párom nem borult ki, mondjuk a barátságom tönkrement, de ez egy másik téma... azóta mondjuk nem volt egyikünknek sem ilyen... szal ez történt velem...
Tényleg nem akarok levegőbe tanácsolgatni, de:
1: ha úgy érzed nem bírod magadban tartani és úgy érzed kibirná a kapcsolatotok, akkor mondd el, főleg ha van rá esély h kiderül, ne mástól tudja meg
2: egy idő után a bűntudat is eltompul, 5-10 év múlve meg semmit nem fog számítani (hangsúlyozom, ez az én felfogásom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!