Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy ezt nem kellett volna?
Figyelt kérdés
Kezdem megbánni amit tettem. A barátnőm 1 év együttjárás után megcsalt a haverommal. Amikor megtudtam akkora pofont kapott, hogy nekiesett az üvegajtónak ami megrepedt, a lánynak vérzett az arca. Szerintetek nem kellett volna? 21F2014. jún. 5. 23:11
3/12 anonim válasza:
Talán jogos volt, talán nem, de nem tök mindegy így utólag?
4/12 anonim válasza:
A helyes lépés ebben a helyzetben: a lányt megdugni, megdugni, ,megdugni KIDOBNI. A srácot megverni, mebverni, megverni MEGDUGNI.
5/12 anonim válasza:
Egy tahó talán ezt tenné, de a kérdező csak szimplán nem tud uralkodni az érzésein...
Ha ez tényleg megtörtént, akkor az Isten óvjon a magadfajtáktól.
6/12 anonim válasza:
Hát... Nehéz kérdés. Igazából megértem azt, hogy így kiakadtál, de én a helyedben a haverodat is jól összeverném.
7/12 anonim válasza:
Hát... lányt soha nem szabad megütni.
Én a helyedben megpróbáltam volna megbeszélni vele, azután helyrehoztam volna a dolgokat. Aztán lefeküdtem volna vele, elélveztem volna, mielőtt ő odajut, kivettem volna a pecsem és mondtam volna neki, hogy fel is út, le is út. Oszt szevasz.:)
A haverral többet szóba sem álltam volna, az ilyen mocskos köcsögök nem érnek meg egy verekedést. Én egyébként sem vagyok az erőszak híve.
8/12 anonim válasza:
Nem tudunk mögöttes infókat miért csalt meg, de nem kellett volna. 3 percen belül elvérzett sulinkban egy srác aki nekiesett az üvegajtónak....
9/12 anonim válasza:
Én azt mondom hogy megérdemelte! Mi az hogy egy lány büntetlenül qurvulhat? Írom ezt úgy, hogy lány vagyok...
10/12 anonim válasza:
Lehet, hogy nem kellett volna, de hogy ez a lány az életben nem fog többet kurv.. félrelépni, az holtbiztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!