Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két éve vagyok együtt a pasimmal. Nem feküdtünk még le, sajnos (azt mondja hogy ő tisztel) Megcsaltam egy haverjával, csókolóztunk. Sokkal jobban élveztem, de a barátomat szeretem. Mit tegyek?
??? Van ilyen?
Kretén gyereknek mondd meg hogy szeded a tablettát, ő meg húzzon kotont - ha úgy sem akar, akkor meleg.
Hát most vagy te vagy a szakáll, és a srác meg meleg, csak nem meri felvállani, és ő is mellédug valami csávóval.
Vagy pedig a pasid lelkibeteg, túl vallásos, vagy csak aszex.
Ami nekem itt fura, hogy így két év alatt nem volt egy mélyebb beszélgetésetek? Nem jött föl a téma, hogy mi az isten van a nemi életetekkel? Engem legalábbis érdekel annyira a párom, hogy megérdeklődöm mire vágyik, ha látom hogy szornrong, akkor rákérdezek miért, stb.
Szeretkezni valakivel nem tiszteletlkenség. 19 évesen, két év után ne mondja már nekem hogy korai.
"Sokkal jobban élveztem"
Mint mit? A barátoddal nem feküdtél le igaz? Akkor mihez képest volt ez sokkal jobb? A semmihez képest? Ahhoz nehéz viszonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!