Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a barátnőm (hosszú kapcsolat, együttélés)?
6 éve vagyunk együtt, 25 évesek vagyunk. Múlt évben vettünk együtt egy lakást, abban az évben eljegyeztem.
Mostanában ilyesmiket csinál:
-Eddig mindig együtt jártunk bevásárolni, mostanában már csak egyedül akar menni (kb. 1 óráig szokott tartani ha együtt megyünk, de mostanában van hogy 2 óráig távol van) Magyarázatot nem ad, azt mondja hogy miért ne mehetne egyedül
- 4-kor végez a munkahelyén, negyed 6-ra haza szokott érni. Mostanában fél 7-re jön! Magyarázat nincs!
- Bátyám születésnapjára mentünk hétvégére (Szegedre), de ő rosszulétre hivatkozva lemondta az utolsó pillanatban és egyedül volt itthon egész hétvégén
Szerintetek?
Az az értelme, hogy MINDEN MÁS működik, a szex meg úgysem működik úgy egy idő után. Így meg van jó kapcsolat otthon és jó szex idegenben. És mindenki tud róla, tehát nem gáz.
Ha meg szakít, itt fog keseregni 10 év múlva hogy ezer éve nem talál magának nőt.
Követni nem akarom, nem vagyok az a fajta aki ilyet csinál. Inkább a tiszta dolgok híve vagyok, de lehet hogy végső elkeseredésemben meglesem. Bár nagyon félek hogy mit fogok látni :(
Szexuális életünk jobb mint bármikor! Ez zavar meg ... Megcsalásnál elvileg rosszabbnak kéne lenni vagy teljesen megkéne szünnie nem?
A hétköznapi viselkedése ugyanolyan
14 Jobbnak szokott lenni, nem rosszabbnak.
100% hogy van valakije.
Bármi lehetséges...
Én azt csinálnám,hogy újra egy utazást tervezgetnék(aztán nem mennék el), és ha azt is valami csoda folytán lemondja, akkor este megleped egy hazatéréssel, és esetlegesen vagy rajtakapod,vagy nem.
De légy résen.
Ezek a válaszok:D
De amugy arra nem gondoltál, hogy leülj és beszélgess vele? Lehet, hogy csak egyedüllétre vágyik mert azért együtt élni vkivel nem egyszerű, kellenek néha üres úrák amikor magad vagy szerintem..
Ne varrjunk egyből skarlát betűt a csajra..
Ha már 6 éve együtt vagytok, akkor gondolom működik annyira a kommunikáció, hogy megkérdezed mi a baja, vagy hogy elmondod neki, hogy nem igazán érted az utóbbi időben a viselkedését. Meg kell beszélni a dolgokat, és ha valami baj van, akkor megoldani, nem megvárni, hogy tényleg megcsaljon és tényleg lelépjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!