Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka/okai lehetnek a megcsalásnak?
Ki miért csalta meg a párját? (ha megcsalta)
Felsorolnátok a legfőbb okokat?
Szerintem akkor van megcsalás ha:
-Valami zűr van a kapcsolatban és nem képes megbeszélni a párjával, inkább félrelép
-A bizonyos elkötelezettség hátulütője később lép fel
-Elvesztett hűség.
Ha annyira gyáva és gerinctelek, hogy képtelen szakítani vagy megoldani a kapcsolatában a fennálló problémát.
A mai világban pedig lassan már menő divat lesz a megcsalás, de komolyan ...
Szerintem 1 darab oka van, ha egy ember megcsalja a társát. Ez férfira, nőre egyaránt vonatkozik.
Aki megcsalja a partnerét, az nem szereti. Ilyen egyszerű.
Ugyanis akit szeretünk, azt nem csaljuk meg, nem bántjuk meg, nem alázzuk meg ilyennel.
Ezért is tartom az egy éjszakás kalandot is, és a komplett viszonyt is ugyanúgy válóoknak.
Semmilyen kifogás nem érdekel ezzel kapcsolatban. Sem a részeg voltam, sem a csak szex volt, sem a nem jelentett nekem semmit, sem a tudod vadászösztön:D, sem a nem tudtam uralkodni magamon...és ehhez hasonló szövegek. Mert ugye kifogás az van dögivel.
Ha többször megbeszéltük, átrágtuk satöbbi, de még mindig nem látunk megoldást a problémákra akkor közöljük a partnerrel, hogy részünkről vége a kapcsolatnak/házasságnak. Onnantól lehet menni k...félni. De nincs annál undorítóbb amikor a társ háta mögött csinálja a csaló fél a dolgait, és persze otthon meg jópofizik a feleségének/férjének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!