Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élhetnék túl egy megcsalást?
7 év után otthagyott úgy hogy bennem akarta hagyni a bűntudatot hogy miattam történt a szakítás...de végül kiderült hogy miért is hagy el engem.Nagyon fáj így 3 hét után is mert úgy érzem hogy megalázó ezaz egész hogy csődöt mondtam hogy nem vagyok jó barátnőnek.
23/L
Ordibálni jogosan? Ez elintézéséi mód? Csak arra jó, hogy "te legyél a rossz".
Nem mellesleg elég kevés pasas hajlandó eltűrni ha a barátnője bekorlátozza főleg ordibálással. Kombináltál. Ismerted a csajt, tudtad milyen, és egyből feltételezted, hogy őt is behálózza. Ordibáltál vele, és úgy is lett. Nem tűnik fel? Igen, ő a hibás a dologban, de lássuk be, hogy te is odatetted magadat azért.
Kémprogram ahelyett, hogy inkább kihúznád belőle mi a helyzet? Szintén elég kevés pasas
bocsájtaná meg ha ezt tennék vele. Vádaskodik? Igen, ez már kifogás keresés, és magyarázat keresés, elsősorban a maga számára.
100 szónak is egy a vége, ő egy gyenge jellem, és te is löktél rajta. (a lány felé, aki ezek szerint aktivan csábitotta) Besegitettél a lánynak, ez sajnos tény.
Mindegy már, késő a bánat, idő kell neked amig összeszeded magadat. És készülj fel, hogy a lány skalpvadász a srác meg gyenge jellem. Szóval pár hónap és szerintem majd vissza akarja magát könyörögni. De hamarabb is jelentkezni fog szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!