Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan élhetnék túl egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan élhetnék túl egy megcsalást?

Figyelt kérdés

7 év után otthagyott úgy hogy bennem akarta hagyni a bűntudatot hogy miattam történt a szakítás...de végül kiderült hogy miért is hagy el engem.Nagyon fáj így 3 hét után is mert úgy érzem hogy megalázó ezaz egész hogy csődöt mondtam hogy nem vagyok jó barátnőnek.

23/L

#megcsalás #hűtlenség #szőrőstalpú
2014. febr. 19. 09:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azért üvöltöztem vele mert azzal a lánnyal beszélt,jogosan ordibáltam vele hisz tudom milyen a lány,az összes kapcsolata olyan volt hogy mások kezéről csapta le a férfiakat,a kém programot azért raktam fel hogy kiderítsem mi a baja volt páromnak,nem tudtam nyugodni.Érted? :( egyébként sem nyomozgattam utána de hogy úgy hagyott volna engem ott hogy magamba roskadva bőgjek?h nem derült volna ez ki depressziós lennék :(ismerem magam :( tudom hogy vannak hibáim nem is kevés sőt....de kétlem hogy ezt érdemeltem volna meg :(
2014. febr. 19. 10:34
 12/14 anonim ***** válasza:

Ordibálni jogosan? Ez elintézéséi mód? Csak arra jó, hogy "te legyél a rossz".

Nem mellesleg elég kevés pasas hajlandó eltűrni ha a barátnője bekorlátozza főleg ordibálással. Kombináltál. Ismerted a csajt, tudtad milyen, és egyből feltételezted, hogy őt is behálózza. Ordibáltál vele, és úgy is lett. Nem tűnik fel? Igen, ő a hibás a dologban, de lássuk be, hogy te is odatetted magadat azért.

Kémprogram ahelyett, hogy inkább kihúznád belőle mi a helyzet? Szintén elég kevés pasas

bocsájtaná meg ha ezt tennék vele. Vádaskodik? Igen, ez már kifogás keresés, és magyarázat keresés, elsősorban a maga számára.

100 szónak is egy a vége, ő egy gyenge jellem, és te is löktél rajta. (a lány felé, aki ezek szerint aktivan csábitotta) Besegitettél a lánynak, ez sajnos tény.

Mindegy már, késő a bánat, idő kell neked amig összeszeded magadat. És készülj fel, hogy a lány skalpvadász a srác meg gyenge jellem. Szóval pár hónap és szerintem majd vissza akarja magát könyörögni. De hamarabb is jelentkezni fog szerintem.

2014. febr. 19. 10:44
 13/14 anonim ***** válasza:
közlöm, hogy túlélted, itt vagy köztünk és nem haltál meg.
2014. febr. 19. 10:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Sajnálom az esetedet. 23 évesen 7év nagyon sok idő. Én 30 vagyok és 10 évemet lopták el. Mindenki másképp teszi túl magát ezen. Ne csüggedj, mert bőven van még időd! Keress beszélgetőpartnereket és jobb lesz.
2014. ápr. 9. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!