Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdeztem a barátnőmet, hogy megcsalt-e, félre nézett. Jelent ez valamit?
Nekem is félrenézett barátnőm mikor egyszer megkérdeztem, hogy smárolt-e egy barátnőjével.
Ő is félrenézett. Egyébként nyilván nem smároltak. Szóval tényleg akkor is félrenézünk, hogy ha hirtelen kellemetlenül érezzük magunk.
Meg amúgy minden ember tudja, hogy aki nem néz a másik szemébe az hazudok, ez ilyen közhiedelem. Szóval az emberek 90% úgy bámul a másik szemébe hazugság közben mintha az élete múlna rajta mikor hazudik és nekem is akár mikor kamuztak, mindig a szemembe tették.
Sőt, egy rendőr ismerősöm mondta is, hogy mindig azt nézik, hogy mennyire bámul a szemébe az illető kihallgatásnál. Mikor belebámul hazudik. Amikor lefele néz maga elé, akkor szokott igazat mondani, mert félnek/szégyenlik a dolgot.
Az ember mikor fél/szégyel valamit, kellemetlenül érzi magát és azért néz félre.
Mikor hazudunk is félünk, szégyenlünk valamit, azért nézünk félre. Nem pedig azért mert menekülő utat keresünk meg hasonló marhaságok. Szóval csak a szem alapján nem lehet eldönteni ki hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!