Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a barátnőm! (többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm! (többi lenn)?

Figyelt kérdés

Megcsalt a barátnőm 10 év után,én végig hűséges voltam!Most úgy van hogy maradunk együtt!Megbeszéltük!Én nagyon szeretem,ő is engem úgy érzem!És 10 évet eldobni nem akarok! Ne azt kritizáljátok légyszi hogy miért maradok vele hanem a kérdésre válaszoljatok légyszíves!

A kérdésem az lenne hogy,hogyan tudnék önbizalmat növelni,hogy tarthatnám magamat többre!Nem nagyon kaptam senkitől semmilyen jelzést erre vonatkozóan elég rég óta részben a munkám jellege miatt részben hogy nem nagyon jártunk el semerre!Néha mondta a barátnőm hogy jó a hajam,de ennyi!Szóval mit tegyek hogy a barátnőm felnézzen rám,és az (alfahímnek) tekintsen!Elég sportos alkat vagyok,és régebben jóképűnek mondtak!Valami tippeket mondhatnátok!Köszönöm

2013. dec. 17. 09:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
a megcsalásra nincs indok! nem beszélte meg vele a nő. nem volt tisztességes
2013. dec. 17. 11:05
 22/27 anonim ***** válasza:

"Az okára azt mondta hogy nem voltam kedves vele,hogy nem szépen beszéltem vele,és nem érezte nőnek megàt mellettem!Részben igaza is van,de ez fordítva is így volt!"

Szokásos duma. Nem érzem magam nőnek.

NEM B+? Nesze, mosatlan, mossál teregess vasalj, aztán főzzé' mert holnap éhes is leszek melóban, és utána ha elmosogattál jó lenne ha meglovagolnál, mert most fáj a hátam és nem leszek felül.

A csajod egy ribi. Nem 10 év után csalt meg először, hanem a mostani kiderült. Dobd ki és keress egy normálisat. 10 év 1 év, mindegy. Félrekúrt? Mehet.

2013. dec. 17. 11:31
 23/27 anonim ***** válasza:
Csórikám, te anyagiakban adtál neki. Ő EZÉRT van veled. Nem most csalt meg először. Ez 100%. De most lebukott, vagy elmondta, vagy nem tudom, de hidd el a csajod egy ordas qrva. Hitelt veszel fel, de még házasok sem vagytok? Te meg láma vagy kérdező. Ráadásul ott és olyat amit ő akart? Ő fizeti a hitelt? Neki férfi kell, te meg nem az vagy. Tőled megkapja az otthont, az anyagi biztonságot, a kemény, vaskos eres farönköt a lábai közé meg megkapja más, szőrös tesztoszterontól fröcsögő sráctól.
2013. dec. 17. 11:36
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, ennyire jó ember senki nem lehet, vagy hajléktalan leszel. Nem érzed már, hogy kiköhögted a lelked-tüdőd, annyit tettél már érte ?

Ő mit nyújtott, ha szabad megkérdezni ?

Gondolom most gondolkodnod kell e zen, mert sok ilyen volt.. :))

10 év volt az az idő, amikor kiderült, hogy igazából milyen nővel vagy együtt: segítek, gerinctelennel.

Erre alapozd meg nyugodtan a jövődet(anyagiakban és családilag is ha gondolod), én nem gátollak meg.

Viszont ne gyere ide vissza sírni vagy sajnáltatni magad pár hónap/év múlva.

2013. dec. 17. 11:39
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Dugj meg valakit és állj elé vele.Garantáltan megérti,amit tett.
2013. dec. 17. 11:55
 26/27 anonim ***** válasza:
Miért kell minden mondat végére felkiáltójelet írnod? Ennyire szeretsz ordibálni?
2013. dec. 17. 11:56
 27/27 anonim válasza:

na ezt én nem tudom :DD

egyszer volt kapcsim de az se ment nekem..

túlságosan szeretnek a csajok h egynél leragadjak..

2013. dec. 17. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!