Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok! Ti ebben a helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti ebben a helyzetben mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Barátommal 1 hónapja vagyunk együtt múlthéten elment bulizni és állítólag annyira berúgott hogy nem tudott magáról és kavart egy lánnyal akit ismer (csókolóztak állítólag, de azt mondta h le nem feküdtek).Erre én megbocsájtottam, mert szeretem, és mondtam neki hogy a legközelebbi ilyennél már szakítok vele. Majd most pénteken házibuliban voltunk ketten ahol az egyik barátja részeg állapotban lesmárolt úgy hogy a barátom előttünk állt és látta az egészet. Majd azt mondtam neki h mindezt azért csináltam h érezze milyen megcsalva lenni, pedig nem így volt. Majd megbeszéltük és mondta h szeret. Mennyire számít megcsalásnak? L/16

2013. nov. 17. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Teljesen annak számít mert mindketten visszacsókoltatok, szép jövőt együtt!
2013. nov. 17. 14:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Ti nagyon érettek vagytok. :)
2013. nov. 17. 14:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Első..Én leállítottam a srácot..
2013. nov. 17. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Fiatalok....
2013. nov. 17. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne haragudjatok, de ez annyira gyerekes és ostoba viselkedés mindkettőtök részéről, egy normális felnőtt kapcsolatban már helye sem lehetne ilyennek.

Ezért mondom, hogy nem kell 16 évesen járni.....

2013. nov. 17. 14:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó..Köszi tisztában vagyok vele
2013. nov. 17. 14:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Gyerekek... :)
2013. nov. 17. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!