Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Túl sokat engedek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat engedek?

Figyelt kérdés
a baratom a hatam mogott tobb honapig kavart egy csajjal elvileg csak smaroltak,majd kiderult ,hogy reszegen megcsalt de probalta kimagyarazni magat ,hogy nemfekudtek le csak mas volt. hol a hatara a megbocsajtasnak? tul sok dologra legyintettem ra? ja azt meg sem emlitettem hogy az exevel is talalkozgat elvileg barati alapon..kerlek titeket normalis valaszt adjatok. (mimd.ezek mellett meg mindif szeretem,egy eve tart a kapcsolatunk) 22/L

2013. aug. 20. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedben lépnék ebből a kapcsolatnak nem nevezhető semmiből. Fiatal nő vagy, megérdemelsz egy normálisabb társat.
2013. aug. 20. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez régen túllépi a határt.
2013. aug. 20. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Veled mindent meg lehet csinálni?
2013. aug. 20. 21:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne bocsáss meg neki!
2013. aug. 20. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem feküdtek le csak más volt?

Mi az a más?

2013. aug. 20. 21:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Mindenképpen hagyd ott a fenébe és többet felé se nézz. Az én ribizli barátnőm ugyanezt csinálta és a hátam mögött kavart, ami most derült ki nemrégen.

Én meg voltam olyan naiv, hogy nem hittem másoknak és azt hittem, hogy megbízhatok benne. Ez mellé pedig még jön, hogy egyébként is szörnyű volt a kapcsolat vele...

2013. aug. 20. 21:49
 7/9 anonim ***** válasza:

A részegség régebben enyhítő körülmény volt a bíróságon, nem tudom miért, de ez akkor sem mentség.

Hónapokig kavart egy csajjal akivel smárolt és lefeküdt.

Az egy dolog, hogy az exével néha beszélget mert az még nem bűn szerintem.

Igaza van az első hozzászólónak.

Aki egyszer megcsinálja ez megcsinálja máskor is.

Ez a párkapcsolat már ott befejeződött, hogy pár hónapja a "volt" párod félrenézet, ugyanis az ő részéről te már nem voltál fontos ha ilyeneket csinált.

Hogy tudott a szemedbe nézni ennyi ideg és úgy tenni minta minden rendbe lett volna.

Ez nem férfihez méltó dolog.

2013. aug. 20. 21:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem nem lehet mindent megtenni velem, ilyen esetben persze mindenki azt gondolja hogy még is. De egyszerűen szeretem , ezek után is, nem tudok kilépni a kapcsolatból.
2013. szept. 5. 10:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Együtt vagytok még?

Ha igen akkor mindent meg lehet veled csinálni!!!

Ilyen nő kéne nekem is! :-)

2013. szept. 5. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!