Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez már megcsalás?
Figyelt kérdés
Arról van szó,h mostanában eléggé elvagyunk távolodva a barátommal,keveset találkozunk munka miatt! A múlt nap a barátnőmnél aludtam,aki albérletben lakik,és vannak fiúk is abban az albérletben! Az egyikükkel eléggé szimpatizálunk egymással,nagyon szép helyes srác. Szóval amikor lefeküdt mindenki,az a fiú bejött a szobába ahol én aludtam,és először csak beszélgettünk,utánna pedig óvatosan elkezdte a kezét a takaróm alá fele nyomni,persze először nem engedtem,de utánna annyira csábitgatott,h nem birtam ki,h ne engedjek a csábitásnak! Tehát a lényeg az,h a mellemet fogdosta,le is vette a felsőmet,simogatott,csókolgatta a nyakamat stb. Ti szerintetek ezzel megcsaltam a barátom? Ja igen és a fiú is most szakított a barátnőjével,és igy benne is ott volt a vágy!!!!! Bocsi a regényért :)2013. ápr. 3. 19:39
1/9 anonim válasza:
Hát igen, te is csak egy tömegribanc vagy.
3/9 A kérdező kommentje:
Miért is vagyok az? am. pedig rosszul érzem magamat emiatt,nem feküdtem le vele,de lehet,h igy is sok történt
2013. ápr. 3. 19:42
4/9 anonim válasza:
hány éves vagy, hogy ehhez megerősítés kell, hogy megcsalás
ja a barátod most egy lánnyal lenne, aki simogatná a farkát, sőt akár le is szopná, mit szólnál? döntsd el mit akarsz, ha meg ilyet csinálsz legalább ne írd ki N
5/9 anonim válasza:
Szánalmas. -.-" És ezt még ki is írja, b-aszki. Elképesztő!
6/9 A kérdező kommentje:
18 vagyok,most már tudom,h mit tettem,és igen teljesen igazatok van!!!! És el kellenne szerintetek mondani ezt a barátomnak?
2013. ápr. 3. 19:51
7/9 anonim válasza:
Valóban r*banc vagy és még hülye is, hogy nem fogod fel ennek az okát.
8/9 anonim válasza:
Persze, hogy el kellene mondani. Legalább kirúg és tudod hol van a helyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!