Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Megcsalás, szerető, "átverés" ügyben?
Hagyd a srácot. Mondd neki, hogy alakul neked meg valami
pasinak valami kapcsolat, és nem fér bele a képbe, kopjon
le. Meg amúgy is, ha van barátnője, akkor vele törődjön,
vagy menjenek szét a csajjal, és akkor szabadon vadászhat.
Az ilyen emberek miatt itélik el egyből a pasikat.
Szia!
Nekem elsőre két dolog jutott eszembe. Az első, hogy úgy csinálsz, mintha te is benne lennél, megbeszéltek egy randit, és te nem mész el. Szerintem nagyon kellemetlen, ha egyedül kell várnia mondjuk egy étteremben, vagy akárhol, és csak nem jön az, akire vár. Szóval ez például lehet.
A második meg kicsit durvább. Az, hogy szintén úgy csinálsz, mintha te is benne lennél, kicsit kacérkodsz vele, úgy csinálsz mintha el akarnád csábítani, aztán amikor már áll neki, szépen ott hagyod. De mondjuk ezt inkább nyilvánosabb helyen (diszkréten megoldva a "csábítást" persze), hogy tényleg égő legyen neki. Szerintem ezek után leesne neki a tantusz, ha nem egy idiót@. :)
Mondjuk itt mindkettőnél megvan a rizikó, mert ha kiderül/ha például valahogy a barátnője tudtára jut, ő is hiheti azt, hogy benne lennél és akkor már ki nem magyarázod a helyzetet. Úgyhogy én biztos nem tenném meg, nem merném, csak felötlött bennem hirtelen, gondoltam azért leírom neked, mint ötlet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!