Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Fiúk! Help! Mi a gond? Bocsi, hogy hosszú!
Az a helyzet, hogy 6 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Nekem szokásom volt gyanakodni rá, hogy van valami másik lány, féltem mindig (még most), hogy elveszik tőlem. Pára hónapja volt egy lány, aki az ismerőse lett facen, és elkezdtek dumálgatni. Én kérdeztem tőle, hogy ki ez és mit akar tőle. Aztán megállapodtunk annyiban, hogy azt mondta nekem, hogy mondta ennek a lánynak, hogy van barátnője, és nem szeretne engem elveszíteni. Azt mondta, hogy a lány ezt megértette és azóta nem beszélnek. De ez nem volt igaz. Volt még egy olyan, ami kapcsolódik ide, hogy múlt héten pénteken el akart menni a haverjaival iszogatni. Én ennek nagyon nem örültem, de elengedtem.Szóval a lényeg az, hogy ma reggel felmentem a facebook-jára. Csak úgy kíváncsiságból. Kitaláltam a jelszavát. És kapott egy üzenetet ettől a lánytól. Az üzenetben ez állt: "Szia kicsim. Sajnálom, hogy nem tudtunk ma este beszélgetni. Biztos nagyon sokáig dolgoztál. Pihend ki magad. Imádlak. Szerelmed"
Én ezen nagyon kiakadtam, összevesztünk telefonon. Tettem egy olyan dolgot, hogy megváltoztattam a jelszavát face-n, hogy tudjak beszélni a lánnyal, akit ki is faggattam rendesen. Azt mesélte a csajszi, hogy pénteken találkozót beszéltek meg, és hogy nem is tudta, hogy én vagyok. A párom azt mondta, hogy nem akart elmenni a találkozóra, és nem is fog, mivel nem érez iránta semmit. Ő csak hülyítette a lányt. Aztán azt mondta, hogy azért beszélgetett ezzel a lánnyal, mert úgy érezte, hogy engem nem érdekel, hogy vele mivan. Meg hogy én nem vagyok elég megértő. Viszont a csaj meg nagyon megértő és kedves volt vele, és jó volt vele dumálni. Aztán az egész veszekedés alatt ő támadott, hogy én miért törtem fel a facebookját, meg hogy csalódott bennem meg ilyenek. Nem hogy bocsánatot kért volna vagy valami, sorolta hogy nekem miben kell változnom. Aztán a csajt sikerült letöröltetni facebook-ról nagy nehézségek árán. Kibékültünk elvileg és megbeszéltük. DE ez így még mindig nem okés. Nem hagyhatom ennyiben. Tanács, vagy valami magyarázat, hogy miért lehetett ez?! Bocsi, hogy hosszú, és ne szidjatok légyszi, nincs erre szükségem! Nemet és kort írjatok. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!