Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Exszel lefeküdni megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Granulátum kérdése:

Exszel lefeküdni megcsalás?

Figyelt kérdés

A minap egy ismerősöm mondta, hogy az exünkkel lefeküdni nem megcsalás, mert ha már egyszer volt hozzá közünk, akkor az a kapocs mindvégig megmarad.

Vélemények:

2012. nov. 15. 17:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Javasolnám egy szakember felkeresését,akivel el tudnál beszélgetni erről a dologról.

Lehet hogy valami nincs rendben az agyadban ,tudod ha van egy lyuk a fejeden, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy nyitott vagy...

2012. nov. 16. 11:19
 22/28 anonim ***** válasza:
Igen de csak ha rajtad lovagol az exed es te nem nezel ra :)
2012. nov. 17. 00:12
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne ugassátok már le a kérdezőt, hisz nem tehet róla, hogy az értelmi szintje a hámozott almáéval van egy szinten.

Ha éppen kapcsolatban vagy, akkor mégis, hogy a p.csába ne lenne megcsalás, ha az exeddel b.szol? Mert mi is történik? Mással létesítesz szexuális kapcsolatot. Az most tök mindegy, hogy kicsoda az illető. Olyan ez mintha azt mondanád, hogy ha lelősz valakit az gyilkosság, de ha összeszurkálod az már nem.

Az ismerősöd pedig egyszerűen f.sz. Az ilyeneknek nem lenne szabad emberek közé menniük.

2012. nov. 18. 20:04
 24/28 anonim ***** válasza:

Igazán jót nevettem 1-2 kommenten, annyira szeretem a cinizmust:DD

mellesleg ez tényleg nagy baromság, de nem kell attól lehülyézni a kérdezőt, én úgy gondolom inkább csak nagyon fiatal lehet és naív..

hány éves vagy?

26/l

2012. nov. 18. 20:23
 25/28 anonim válasza:
az nagyon is meg csalás és én tuti, hogy kib@sznám a páromat, ha lefeküdne az exével... attól, hogy valamikor közötök volt egymáshoz, már nem vagytok együtt... mással vagy és hozzá már csak az emlékek kötnek... semmi más
2012. nov. 19. 02:30
 26/28 A kérdező kommentje:

közel a negyvenhez

amúgy nem vagyok féltékeny típus

2012. nov. 19. 21:10
 27/28 anonim ***** válasza:
Ha közben már van új párod, bárkivel fekszel le, az megcsalás. És ez alól nem ment fel, hogy régebben dugtál vele, nem is értem, ki olyan idióta, aki szerint ez nem megcsalás...
2013. márc. 23. 10:13
 28/28 anonim ***** válasza:
Az
2013. máj. 22. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!