Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exszel lefeküdni megcsalás?
A minap egy ismerősöm mondta, hogy az exünkkel lefeküdni nem megcsalás, mert ha már egyszer volt hozzá közünk, akkor az a kapocs mindvégig megmarad.
Vélemények:

Javasolnám egy szakember felkeresését,akivel el tudnál beszélgetni erről a dologról.
Lehet hogy valami nincs rendben az agyadban ,tudod ha van egy lyuk a fejeden, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy nyitott vagy...

Ne ugassátok már le a kérdezőt, hisz nem tehet róla, hogy az értelmi szintje a hámozott almáéval van egy szinten.
Ha éppen kapcsolatban vagy, akkor mégis, hogy a p.csába ne lenne megcsalás, ha az exeddel b.szol? Mert mi is történik? Mással létesítesz szexuális kapcsolatot. Az most tök mindegy, hogy kicsoda az illető. Olyan ez mintha azt mondanád, hogy ha lelősz valakit az gyilkosság, de ha összeszurkálod az már nem.
Az ismerősöd pedig egyszerűen f.sz. Az ilyeneknek nem lenne szabad emberek közé menniük.

Igazán jót nevettem 1-2 kommenten, annyira szeretem a cinizmust:DD
mellesleg ez tényleg nagy baromság, de nem kell attól lehülyézni a kérdezőt, én úgy gondolom inkább csak nagyon fiatal lehet és naív..
hány éves vagy?
26/l
közel a negyvenhez
amúgy nem vagyok féltékeny típus

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!