Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év után megcsaltam a párom, és az új sráccal járok, de a régivel is tartom a kapcsolatot, és sokszor úgy érzem, visszahúz a szívem. A régi belsőleg jobb ember, az új viszont odavan értem, és frenetikus a szex is. Mit tegyek? 25/L
A helyzet azért nem ilyen egyszerű...A régi is megcsalt engem, de megbocsátottam. Kitartottam mellette szarban- bajban. Aztán jött valaki, aki néha megkérdezte, hogy vagyok, vagy megdicsért, esetleg még kedves is volt velem. 3 hónap után feküdtem le vele. és a legszebb, hogy mindketten tudnak arról, hogy mi folyik, mivel részletesen beszámolok az eseményekről nekik.
Egyébként minden este egyedül fekszem le, nem járok bulizni - ellenben a srácokkal- , és fizetem a több tízezres telefonszámlákat, mivel állandóan ápolni kell a kis lelküket.
Szerintem itt én húztam a legrövidebbet, pedig csak egy kis boldogságra vágytam.
És nem vagyok szentendrei :)
"Szerintem itt én húztam a legrövidebbet, pedig csak egy kis boldogságra vágytam."
Minden ribanc ezt mondja. Ha meg megcsalt és megbocsájtottad, akkor elég tetű dolog visszaélni ezzel. Most vagy felejts el, vagy szakíts vele.
Kedves Kérdező!
Ha ez első megcsalt és - legalábbis a leírásod alapján - sz@rik is rád, belsőleg nem hinném, hogy jobb ember, de nyilván nem ismerem, csak a leírásodra hagyatkozhatok. A helyzet, hogy mindenről tudnak és tűrik, megnehezíti a helyzetet. Szerintem akkor jársz a legjobban, ha egy harmadikat keresel.
"Miközben ma már a megcsalás nem is olyan ritka, ha szabad így fogalmaznom) Megtörtént, nem tud rajta változtatni, bizonyára tanult belőle."
Jó, hogy nem már szerinted természetesnek kéne lennie a megcsalásnak egy kapcsolatban. Bírom, hogy egyesek csak egy kis ártatlan botlásnak tartják dolgot. Aki pedig megcsalja a másikat az egy ribanc és újra meg fogja tenni, ha nem rúgják ki a francba. Az ilyen csak arra jó, hogy az ember kúrogassa, amíg nem talál egy normálisat.
"mivel állandóan ápolni kell a kis lelküket"
Akkor ezek most önbizalom hiányosok voltak, vagy mi? Mert ha igen, akkor ennyi erővel az én lelkemet, meg itt a gyk.-n lévő magányos srácoknak is "ápolhatnád" a lelküket. :D (Nem sértésnek szántam :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!