Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 5 év után megcsaltam a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 év után megcsaltam a párom, és az új sráccal járok, de a régivel is tartom a kapcsolatot, és sokszor úgy érzem, visszahúz a szívem. A régi belsőleg jobb ember, az új viszont odavan értem, és frenetikus a szex is. Mit tegyek? 25/L

Figyelt kérdés

2012. nov. 14. 15:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

A helyzet azért nem ilyen egyszerű...A régi is megcsalt engem, de megbocsátottam. Kitartottam mellette szarban- bajban. Aztán jött valaki, aki néha megkérdezte, hogy vagyok, vagy megdicsért, esetleg még kedves is volt velem. 3 hónap után feküdtem le vele. és a legszebb, hogy mindketten tudnak arról, hogy mi folyik, mivel részletesen beszámolok az eseményekről nekik.

Egyébként minden este egyedül fekszem le, nem járok bulizni - ellenben a srácokkal- , és fizetem a több tízezres telefonszámlákat, mivel állandóan ápolni kell a kis lelküket.

Szerintem itt én húztam a legrövidebbet, pedig csak egy kis boldogságra vágytam.

És nem vagyok szentendrei :)

2012. nov. 14. 20:59
 12/21 Granulátum ***** válasza:
Tartsd meg mind a kettőt, sőt szerezz be még hármat.
2012. nov. 15. 17:54
 13/21 anonim ***** válasza:

"Szerintem itt én húztam a legrövidebbet, pedig csak egy kis boldogságra vágytam."

Minden ribanc ezt mondja. Ha meg megcsalt és megbocsájtottad, akkor elég tetű dolog visszaélni ezzel. Most vagy felejts el, vagy szakíts vele.

2012. nov. 16. 15:57
 14/21 anonim ***** válasza:
44%
8-assal értek egyet 100%-ban. Hagyd békén az elsőt, ribi. Ha vissza is fogadna, úgysem bízna benned (egy ilyen nőben egyszerűen nem lehet), csak dugni kellenél neki. Legközelebb meggondolod kétszer, kinek teszed szét a lábad.
2012. nov. 16. 18:30
 15/21 Hanariko ***** válasza:
na de most komolyan... úg vagdalkoztok itt a r*banc meg mit tom én milyen kifejezésekkel mintha ez valami világ végét jelentene. (Miközben ma már a megcsalás nem is olyan ritka, ha szabad így fogalmaznom) Megtörtént, nem tud rajta változtatni, bizonyára tanult belőle.
2012. nov. 16. 20:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Jah, tanult belőle. Megcsalta az elsőt a másodikkal, most fordítva lesz. :DDD
2012. nov. 16. 22:10
 17/21 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha ez első megcsalt és - legalábbis a leírásod alapján - sz@rik is rád, belsőleg nem hinném, hogy jobb ember, de nyilván nem ismerem, csak a leírásodra hagyatkozhatok. A helyzet, hogy mindenről tudnak és tűrik, megnehezíti a helyzetet. Szerintem akkor jársz a legjobban, ha egy harmadikat keresel.

2012. nov. 16. 22:26
 18/21 anonim ***** válasza:
46%

"Miközben ma már a megcsalás nem is olyan ritka, ha szabad így fogalmaznom) Megtörtént, nem tud rajta változtatni, bizonyára tanult belőle."

Jó, hogy nem már szerinted természetesnek kéne lennie a megcsalásnak egy kapcsolatban. Bírom, hogy egyesek csak egy kis ártatlan botlásnak tartják dolgot. Aki pedig megcsalja a másikat az egy ribanc és újra meg fogja tenni, ha nem rúgják ki a francba. Az ilyen csak arra jó, hogy az ember kúrogassa, amíg nem talál egy normálisat.

2012. nov. 17. 09:01
 19/21 Hanariko ***** válasza:
Egyáltalán nem tartom természetesnek, sőt szemét dolog, de ahogy az egész világ szépen elk*rvul és elb*zisodik sztm már egyáltalán nem egy világ 8. csodája ez a megcsalás. Legalábbis engem már nem lep meg. (persze ez nem jelenti azt hogy én is megcsalnám majd a párom)... ettől még persze aljas dolog, meg stb. stb...
2012. nov. 17. 10:47
 20/21 Blazer X ***** válasza:

"mivel állandóan ápolni kell a kis lelküket"

Akkor ezek most önbizalom hiányosok voltak, vagy mi? Mert ha igen, akkor ennyi erővel az én lelkemet, meg itt a gyk.-n lévő magányos srácoknak is "ápolhatnád" a lelküket. :D (Nem sértésnek szántam :) )

2012. nov. 18. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!