Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm de nem tudok szakítani vele mert ő az első olyan lány akit tényleg szeretek! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy pincebuliban voltunk ahol is a saját szemem láttára rámászott egy srácra. Mentségére legyen szólva hogy ivott sokat (bár megkértem, hogy ne tegye) ami befolyásolhatta ... ebben a helyzetben voltunk 3 hete is de ő folyamat azt hajtogatja, hogy szeret. Nem tudom mit kellene tennem per pillanat mert nagyon szeretem!!!!!!!!2012. jún. 10. 18:22
1/21 -=Koldus=- válasza:
Hülye vagy, ha vele maradsz!!
Meg mi az, hogy mentségére legyen, hogy ivott és úgy mászott rá a srácra? Ez nem mentség. Ha valakit szeretek akkor részegen sem tudnám megcsalni.
2/21 anonim válasza:
Hát azért ez így nem volt semmi tőle ha a te szemed láttára csinálta. Az, hogy ivott nem mentség a megcsalásra. Én a helyedbe szakítanék vele, mert ha egyszer megtette megteheti többször is és kifog teljesen használni. Na meg ha előtted ezt csinálta mit csinálna akkor ha nem lennél ott?
3/21 A kérdező kommentje:
igazábol az a para hogy nem vagyok vele mindíg ott tehát nem tudhatok sok mindent.
2012. jún. 10. 18:28
5/21 anonim válasza:
Én azonnal ki is ábrándultam volna belőle és dobtam volna, akármit is hajtogat. Megcsalásra nincs SEMMI mentség, főleg nem az alkohol. Senki nem kényszerítette rá, hogy igyon, sem arra, hogy megcsaljon, ő maga döntött így. Aki hülyére issza magát, az az én szememben nem nő. Nem értem a mai lányokat, egy csomóan eljátsszák ugyanezt bulikban, aztán csodálkoznak, hogy a fiúk nem képesek rájuk nőként tekinteni.
6/21 A kérdező kommentje:
eég zűrös az ügy mert elköltöztek abból a faluból ahol lakok és most jóval alrébb laknak de mindíg megyek hozzá amikor csak tudok.(am tegnap este nagyon be voltam rá rágva ezért otthagytam a "buliban" mert azt hittem utánam jön... de nem tette hanem inkább táncolt. aztán mikor azt mondta az egyik haverom hogy nagyon elnannak akkor felmentem vissza a hegyre... /drogot raktak a piámba is/ szívbetegen én futok utána... igaz hogy dobnom kellene de nem tudom hogyan kellene neki álnom!)
2012. jún. 10. 18:34
7/21 A kérdező kommentje:
a kérdésre hogy ugyan abban a városban lakunk-e arra a válasz nem! nem is egy megye már!
2012. jún. 10. 18:36
8/21 anonim válasza:
elég nagy balek lehetsz, ha ezt engeded a csajnak
9/21 A kérdező kommentje:
balek ?? lehet! de sztem csak szerelmes.. te voltál már az?
2012. jún. 10. 18:41
10/21 anonim válasza:
miért hagyod magad megalázni? még ha szerelmes is vagy ez szánalmas...úgysem fogod kidobni csak azért mert mi mondjuk, de ez már nem fog működni kettőtök között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!