Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viseli el ezt egy nö?
ez biz kapuzárási pánik.
vagy egyszerűen ilyen az öreg.
Én anyagi jólétre gondolok.
Én nem maradnék együtt egy palival, akivel már semmi közös nincs köztünk, hacsak nem elfogadom, hogy már csak "lakótársak" vagyunk egy közös gyerekkel (akinek a félreértések elkerülése végett nincs borzasztóbb annál, minthogy végig nézze, hogy a szülei muszájból vannak együtt és amúgy nem is szeretik egymást, neadjisten még ordibálnak/üvöltöznek is egymással) és inkább maradok ebben az anyagi jólétben. De akkor tutira nem érdekelne már a férjem, mert ha szeretem, nem hiszem, hogy el tudnám viselni ezt. Lehet a nő is félrelép.
Tényleg nem tudom.
Nekem volt egy barátnőm, akinek állandóan félrelépett a férje. Tudta nagyon jól. De mindig azt mondta, hogy egyébként jól megvannak, és jól keres a férje. Hol talál magának még egy ilyet? És nem volt gyerekük sem. Egyszer szétköltöztek emiatt, a pasi visszakönyörögte magát. De nem változott meg. 7 év együttélés után végül elváltak.
Van ilyen, bizonyára az ismerősöd is azt gondolja, nem találna mást magának. Pláne, hogy gyerekkel nem is olyan könnyű társat találni. És a gyereknek is enni kell adni. Szóval ha nem keres valami jól, akkor nem fogja otthagyni. Legalábbis egyelőre. Honnan tudod, hogy ő is nem tekintget kifelé? A barátnőm is utána vált el a férjétől, hogy rájött, még mindig elég jó nő, hogy találjon jobb társat magának. Persze 40 fel ez már egyre nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!