Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megcsalt. Miért?
egyszerűen azért, mert akármilyen banya is az a nő, akkor is jobban kellett ő neki mint te!
téged meg nem értékelt, és lesz@rt! mi jön le ebből??
hogy 5 hónapig tette a szépet és jót , elhitette veled h mennyire szeret és te milyen jó vagy..ezt addig tette amíg nem talált mást.
lehet h úgy érzed, h nem hazudott és tényleg szeretett, noss, ez tévesen érzed. mert vak voltál.
sajnálom...
Jé, 2 napja én is temetésen voltam.
Amúgy azért, csak mert. Fogadd el és lépj tovább.
Ágica..Ágica...már megint általánosítgatunk ?? :)
szerintem nem menők a húsis dagik vagy hasonlók, mert az nem a normális! az elhízás! az elhízás = sok kg-ot felpakolt magára...amit le lehet adni...
nekem nem az esetem egy duci lány! (csak havernak tudnám elképzelni)
(most tuti leszavaznak.)
Lehetséges hogy az idiotája csak ugy gondolta lefeküdne veled de aztán a dagi az közben ezt felajánlotta neki és inkább ezért választotta öt. Párkapcsolatban vagyok jelenleg de én is jártam már igy hogy 1 mackópajtás felajánlotta magát nekem de természetesen nemet mondtam neki brrr még a hideg is kiráz töle! Rámkerülne akkor kapnék levegöt ha fingana stb meg amugy sem jönnek be az ilyen nők. Nem 1 szépségkirálynő a mostani nőm de inkább öt választom mint csak 1x is ilyen "mackopajtást" Amugy meg az a véleményem a szép nőknek nyilván tul nagy az igényük és egy ronda csajt könnyü megtartani mert az meg a kutyának sem kell. Bát tény és való hiába "nézek ki jól" (ahogy ezt rolam állitják) én nem hiszem el és szerintem a jó nök velem inkább nem jönnének össze.
Lehet a csávó ugy gondolta több esélye van megtartani azt a "mackópajtást" mint téged. (Nekem azok a "mackópajtások" nagyon nem jönnek be de azon csajok akik nekem bejönnek azoknak én nem jövök be igyhát gyengébb kinézetüt választok merthogy nincs más de nem 1 dagit mert nincs más választásom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!