Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyennek gondoljátok azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek gondoljátok azt, hogy szakítottam a párommal egy másik személyért, akivel aztán csak beszélgettem, de nem történt semmi. Rájöttem, hogy szeretem a páromat, ő a mindenem. Megérdemlem ezek után? Mit tegyek, hogy jobban bízzon bennem?

Figyelt kérdés

2012. máj. 1. 14:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Úgy érzem,ő az igazi.És ez a lépés kellett ahhoz,hogy tudjam,tényleg ő e az.És nem a magányosság miatt akarok megint vele lenni.Hanem azért mert minden hiányzik,ami Ő.
2012. máj. 1. 15:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Látod,ezt mond el neki...aztán adj egy kis idot neki.Ha igazán szeret,kapsz még egy esélyt.Ha nem ad,akkor is másképp fog rád emlékezni.Oszintén elmondanám neki,mit érzek.Veszteni valód nincs.Gyarlók vagyu nk, s a saját hibánkból tanulunk.
2012. máj. 2. 15:59
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon rendes vagy!
2012. máj. 2. 18:03
 14/16 anonim ***** válasza:
És ha azzal a másik illetővel összejött volna a dolog, akkor is rájöttél volna hogy az exed szereted? Valószínűleg nem...
2012. máj. 2. 23:58
 15/16 A kérdező kommentje:
El sem kezdőhetett,mert nagyon hiányzott a párom és nem akartam már elkezdeni.Szóval ígyis-úgyis rájöttem.
2012. máj. 3. 14:06
 16/16 anonim válasza:
Egyetértek 12/15-el. Mindannyian gyarlók vagyunk, és pont azért megy tönkre sok kapcsolat, mert az emberek túl büszkék ahhoz, hogy egyszerűen annyit mondjanak: hibáztam, rosszul csináltam és szeretném nem elkövetni többet ezt a hibát. Pedig egy ilyen gesztus jobban neveli az embert, mint egy szakítás. Az őszinteség mindennél többet ér. Egyébként bocsánatot kérni és megbocsátani is nehéz, át kell gondolni, de ez hozzátartozik a szeretethez (ez persze nem jelenti azt, hogy a dolgok egyből rendbe jönnek, de legalább jobb irányt vehetnek).
2016. nov. 25. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!