Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint kihasznált engem a barátnőm?
Szóval van egy lány akivel összejötten.Nem sokkal később bemutattam a haveri körömnek(ismerősök,havercsajok).Teltek a hónapok egyre többet vittem őt a társaságba és szerveztünk sok programot nem kettesben hanem többesben .Most viszont úgy tűnik én csak egy indok voltam hogy közelébe férközhessen az ismerőseimhez ugyanis újfent kiderült hogy már 2 lányismerősömmel is lefeküdt akik a társasághoz tartoznak.Magától értetődő hogy ez történt de azért rákérdezek itt is mert nem vagyok eléggé higgadt.igencsak kezdem unni hogy lassan már minden lány leszbizik.Röhej!
Ami azonban még nem tiszta hogy akkor miért jött velem össze már akkor mikor nem ismerte még a haverjaimat?vagy szakítani akart de aztán mégse tette hogy a kezemet fogva fürkéssze a köv szeretőit????
"újfent kiderült hogy már 2 lányismerősömmel is lefeküdt akik a társasághoz tartoznak"
Ezt Ő valotta be? Mert ha nem akkor elképzelhető, hogy csak valaki rosszindulatú kitalációja az egész.
nem ő vallotta be hanem másvalakitől visszahallottam mert ugye semmi sem marad titokban mindenki pletyózik meg miegymás.
nos akitől visszahallottam az sem árulkodni akart hanem egyszerűen azt hitte hogy én erről tudok mitöbb biztos izginek találom mindezt
Nem hinném, hogy csak azért jött volna össze veled.
Annak, hogy lefeküdt két lánnyal is, több oka is lehet. Egyrészt biszexuális a barátnőd, megkívánta ezeket a lányokat, hancúroztak egy jót.
A másik, hogy ez most nagy divat, hogy a csajok összejárnak egy kis örömszerzésre. Jó lenne tudni az okot. Ha egy divatleszbi, akkor simán otthagynám, mert gyerekes.
Ha biszex, az megint más, akkor hajrá egy hármasba :) És persze döntsd el, hogy neked belefér-e,hogy ilyen a barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!