Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem tudom elfelejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elfelejteni ha tudom, hogy egy rib@nc? Miért hiányzik eszeveszettül?

Figyelt kérdés
Volt 1 lány 1 éve ismerem és szexkapcsolatnak indult a dolog,de beleszerettem útközben.Ténylegesen jártunk talán ebből 1 hónapot.Bebizonyosodott róla 99%-ban hogy dugta az exe és még ki tudja ki.Az viszont 100%,hogy hazug volt,agresszív,verekedős,önző,hisztérikus és labilis személyiség.Mégis rohadtul hiányzik pedig az eszem azt mondja nem lenne szabad,mert jobbat érdemlek.A SZEX fantasztikus volt vele és megőrjít a tudat,hogy mással csinálja most.Persze ő mindig mindent tagadott.

2012. ápr. 11. 03:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hmm nekem is volt egy hasonló szex kapcsolatom és a lány állítólag szintén szerette a f..szt. Hozzáteszem a legjobb numerám volt a csaj. A szexkapcsolat lényege hogy annyi is marad, eszem ágába nem lett volna összejönni vele, mert nekem megbízható lány kell. Tapasztalatnak ez jó volt számodra, azt jelzi hogy nem vagy alkalmas szexkapcsolatra, mert érzelmeket fogsz kialakítani. Vagyis a jövőben kerüld ezt ,max egy éjszakás de inkább keress komoly kapcsolatot.
2012. ápr. 13. 11:26
 12/15 anonim válasza:
Butaság elfelejteni,sőt fent kell vele tartani a kapcsolatot.Örök nagy törvény ez az ilyen tipusú lányok tudnak igazán sexelni és élvezik is azt.Még rajta kivül tartsál fent vagy két hasonlót,hogy le tud küzdeni a féltékenységet. Mert ha bekomolyitasz és megtalálod majd a nagy ő-t arra már valóban nem kell féltékenynek lenned és éled majd a szürke napokat mint a párkapcsoltokban élők 99%,de hidd el ezeket a kis sz@pógépeket nem szabad elcsinálni ezek egy férfi életében az igazi füszer idős korodban vissza gondolni milyen is voltak ezek a kislányok(ők azok akik megálnak egy pillanatra sz.közben és halkan odasúgják"töltsd tele a számat édes" NEM szabad őket elcsinálni sőt legalább 2-3 mat megtartani. Hid el barátom egyszer élünk....
2012. ápr. 13. 11:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Az én tuti módszerem hasonló helyzetre az, hogy erősen koncentrálok

1. a hibáira

2. azokra a rossz percekre, amiket okozott nekem azáltal, hogy nem szeret.

És azt mondom: Hát kell ez nekem?

És megválaszolom: Nem kell! Olyan kell, akinek fontos vagyok!

2012. ápr. 16. 09:31
 14/15 anonim ***** válasza:
pasi & a farka tipikus esete
2014. aug. 10. 18:27
 15/15 anonim ***** válasza:
modern day simp. anyways, KAM2020
2020. szept. 26. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!